Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Idols => Idols 2003/2004 => Topic gestart door: Nostradamus op 9-07-2004, 18:58:14

Titel: Opvolger Idols
Bericht door: Nostradamus op 9-07-2004, 18:58:14
POPSTARS OP RTL4
--------------------------------------------------------------------------------
 
In het winterseizoen begint RTL4 met wat de opvolger van Idols moet worden: Popstars-The Rivals. Het tv-programma gaat volgens RTL 4 niet op zoek naar het ultieme popidool, maar formeert twee rivaliserende popgroepen: een boyband en een girlgroup.

Popstars-The Rivals was in Engeland en Australië een succes. Net als bij Idols worden voorrondes gehouden. Twee ervaren platenmanagers beslissen welke kandidaten doorgaan naar de liveshows. Dan is het aan de kijker welke 10 zangeressen en zangers mogen blijven. Als de bands zijn gevormd, nemen zowel de jongens als de meiden tijdens de uitzendingen een single op en moet de strijd losbreken. Rond kerst zal dan moeten blijken welke band uiteindelijk op nummer 1 staat. Hiermee lijkt het nieuwe programma over nieuw Nederlands zangtalent verder te gaan dan Idols.

De programmamakers verwachten weer enorm veel aanmeldingen voor de voorrondes. Het weerzien van oude bekenden, kandidaten die eerder bij Idols niet geschikt werden geacht, wordt niet uitgesloten.

RTL 4 denkt niet dat het publiek is uitgekeken op dit soort programma's, gezien de hoge kijkcijfers van de laatste Idols-serie. Het is nog onbekend wie de twee ervaren platenmanagers worden. Zij zijn zeker niet uit de bekende Idols-jury afkomstig, aldus RTL4. (Compuserve)

--------------------------------------------------------------------------------
Geplaatst door TVF 
Titel: Re: Opvolger Idols
Bericht door: Compuart op 9-07-2004, 19:16:48
/me fluit een deuntje  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Opvolger Idols
Bericht door: Compuart op 12-07-2004, 16:43:25
Zoals velen inmiddels wel opgevallen zal zijn, heeft idolsweb.org een zus gekregen: www.popstars.nu
Net als bij idols zal deze site bovenop de ontwikkelingen van de serie zitten en alle informatie over het programma, de kandidaten, de nieuwtjes en alle andere popstars zaken hebben. Plaats de site nu alvast in je favorieten en mis niets!