Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Idols => Idols 2003/2004 => Topic gestart door: Han13 op 8-02-2004, 10:53:17

Titel: Robin
Bericht door: Han13 op 8-02-2004, 10:53:17
In dit topic kun je alles kwijt over Idols-deelnemer Robin.  :)

(http://69.72.132.236/cms/plaatjes/id/afl8-robin.JPG)

Ik vind 'm op zich wel goed, maar nog niet echt met kop en schouders boven de rest van de deelnemers uitsteken. Oke, hij ziet er natuurlijk leuk uit, maar ik ben eerlijk gezegd nog niet helemaal overtuigd van z'n zangkwaliteiten.

Toch kreeg hij gisteren de meeste stemmen van 't Nederlandse publiek. Nu heb ik stiekempjes toch 'n beetje 't idee dat dat ook iets te maken heeft met de promotiecampagne die Irene Moors voor hem heeft gestart. In Life & Cooking vorige week had ze 't er bijna de hele tijd over en ze had vlaggetjes, mokken en kaarsen met z'n foto erop constant in beeld.

Op zich vind ik 't wel leuk dat ze Idols zo intensief volgt en ook zo meeleeft met de deelnemers, maar ik vraag me af of dit niet 'n beetje voortrekkerij is van Robin. Ik heb namelijk laatste ergens gelezen dat de makers er dit jaar heel goed op toezien dat 'n bepaalde deelnemer niet meer aandacht krijgt als 'n andere in de media. Op deze manier willen ze iedereen gelijke kansen geven. 'n heel goed initiatief zou ik zeggen, maar dit gedrag van Irene Moors gaat daar eik dan rechtstreeks tegenin.  ::niet-ok::
Titel: Re: Robin
Bericht door: Ongewensd Persoon op 8-02-2004, 11:51:10
Vanwege spontane braakneigingen bij het zien van Carlo Boszhard kijk ik nooit naar L en C, toch vond ik Robin verreweg de beste. Ik vind het belachelijk om te zeggen als organisatie: 'We willen dat iedereen evenveel media-aandacht' krijgt. Dat kun je niet tegen gaan, want buiten RTL 4 en Endemol (producer?) kun je toch niet zeggen: 'He, dat stukje dat je schreef over Robin dat mag niet. Die heeft al te veel aandacht, ga maar een stukje over Meike schrijven.'  ??? Btw: Idols doet er zelf nog wel het hardste aan mee om bepaalde mensen meer aandacht te geven dan anderen. Voor deze workshop dacht ik: 'Who the *** is Hedwig?' en 'Who the fuck is Merel?' terwijl Merel, Kostiaan, Nick en JK al volop in de schijnwerpers stonden.
Titel: Re: Robin
Bericht door: Grace op 8-02-2004, 15:56:13
Ik vond Robin gisteravond voor het eerst echt "goed" zingen. Goed is misschien niet de goede benaming...maar hij raakte me wel op een bepaalde manier. Ondanks dat zijn engelse uitspraak niet "je-van-het" is.

En daarbij komt natuurlijk ook dat hij er niet geheel onaantrekkelijk uitziet!

Dus Robin    ::bravo::
Titel: Re: Robin
Bericht door: n@ncy op 10-02-2004, 08:46:43
Robin ziet er idd goed uit, maar ik vond zijn optreden in de workshop nog het minst van al zijn optredens eerlijk gezegd. En dat lag heel erg aan zijn eigen versie van 'A different corner'. Hij kan erg ver komen, maar dan zal hij toch wat liedjes moeten gaan zingen die hem beter liggen  :-\\
Titel: Re: Robin
Bericht door: Annuh op 10-02-2004, 11:00:27
Mijn moeder (=George Michael-fan) heeft bedacht dat Robin gaat winnen, omdat hij een nummer van GM zong... Van mij maggie ook wel winnen hoor, maar dan moet hij geen GM meer zingen ;) .
Titel: Re: Robin
Bericht door: _idols_lovertjuh_ op 7-03-2004, 12:16:10
hey mensen robin is egt vet lkkr ::love::
hij zong deze keer wel vals vond ik ::ohno::
maar jah k hoop dat t volgende week beter gaat ::tandpastasmiley::
deze x vond ik marlies maud ron en jk goed ::trots::
Titel: Re: Robin
Bericht door: Grace op 7-03-2004, 14:35:46
Robin leverde gisteravond een tenenkrommende performance af. Hij was zichzelf zo aan het kwellen....het klonk alsof ie met heel veel moeite aan het zingen was. En dat is absoluut niet prettig om naar te luisteren. En dat was nog niet alles, hij kreeg het voor mekaar om dat nummer zo ontzettend lachwekkend te brengen door die ongecontroleerde moves van hem  ::rofl::
Maar waarschijnlijk gaat Robin op de "Jim-tour" verder. Vanwege zijn leuke smoeltje en het stemgedrag van puberend Nederland zal ie toch nog heel ver gaan komen ::ohno::
En dat is jammer voor de mensen die wel echt goed kunnen zingen.
Titel: Re: Robin
Bericht door: eve17 op 8-03-2004, 23:12:12
Ja vond ik ook Grace...t was niet echt prettig om naar te luisteren. En dat handje van hem...errug irritant! maar voor de rest is ie wel schattig natuurlijk. ik hoop dat ie volgende week weer beetje z'n eigen stem laat horen en dat iemand hem heeft verteld dat ie even normaal moet doen met z'n handen!
Titel: Re: Robin
Bericht door: Grace op 9-03-2004, 21:43:24
Niet alleen dat handje.....zag je die elvis-move van hem niet  ::tandpastasmiley:: ik lag echt dubbel (nu nog steeds als ik er weer aan denk)   ::rofl::
Titel: Re: Robin
Bericht door: n@ncy op 11-03-2004, 19:55:41
Ik zag gisteravond nog een klein stukje van de herhaling van Robin's performance en ik geloof niks van dat snoepjesverhaal  ::ohno:: Volgens mij kun je dan echt niet zo uithalen tijdens het zingen, want dan had het snoepje allang tussen de jury gelegen  ;D
Titel: Re: Robin
Bericht door: Han13 op 11-03-2004, 20:16:58
Volgens mij kun je dan echt niet zo uithalen tijdens het zingen, want dan had het snoepje allang tussen de jury gelegen  ;D

Haha!  ;D

Ik denk er precies 't zelfde over n@ncy! Volgens mij is hij gewoon met dat verhaal gekomen, omdat hij zo'n slecht commentaar kreeg. Ik weet dat de Robin fans 't niet willen horen, maar volgens mij zingt hij gewoon op deze akelige, niet prettig aanhorende manier. Ik vond 't nu namelijk even slecht klinken als in z'n optredens hiervoor.  :-X

Maar hij blijft wel 'n schattig koppie hebben.  ::jaja::
Titel: Re: Robin
Bericht door: juultjuh op 11-03-2004, 21:09:32

Ik vond 't nu namelijk even slecht klinken als in z'n optredens hiervoor.  :-X


ik ook :-\\ Ik d8 eigenlijk dat het aan mij lag en dat ik gewoon die muziekstijl niet leuk vond... 8)
Titel: Re: Robin
Bericht door: Grace op 11-03-2004, 21:25:35
Robin is defintief door de mand gevallen  ::jaja::

Maar hij blijft schattig.....misschien kunne ze van hem een soort Milli Vanilli act maken, dat hij alleen maar hoeft te playbacken  ::rofl::
Titel: Re: Robin
Bericht door: Han13 op 11-03-2004, 21:30:41
Maar hij blijft schattig.....misschien kunne ze van hem een soort Milli Vanilli act maken, dat hij alleen maar hoeft te playbacken  ::rofl::

Haha! Of misschien kan hij reclame gaan maken voor keelsnoepjes. ;D

Hij heeft trouwens al jaren zangles en geeft zelf ook zangles. Vinden jullie 't niet vreemd dat daar eik niks van te horen is?  ???

Ik denk dat voor hem 't zelfde geldt als voor Frank: hij moet 't maar gewoon als soapster ofzo gaan proberen. Ik zou 'm best iedere avond in GTST willen bewonderen.  ::jaja::
Titel: Re: Robin
Bericht door: juultjuh op 11-03-2004, 21:32:31
Maar hij blijft schattig.....misschien kunne ze van hem een soort Milli Vanilli act maken, dat hij alleen maar hoeft te playbacken  ::rofl::

hahahaha  ::rofl::

Misschien waren het wel gewoon de zenuwen ofzo?
Titel: Re: Robin
Bericht door: Grace op 11-03-2004, 21:43:57
Jaaaa, Robin in goede tijden  ::tandpastasmiley:: Als karaokester in de Koning  ::rofl::

Ik vond het trouwens ook erg aandoenlijk van hem dat ie in die backstage show vertelde dat hij bang was dat ie keeproblemen zou gaan krijgen dus dat ie uit voorzorg hoestdrank naar binnen werkte en keelsnoepjes ging eten.....hoe schattig  ::rofl::
Titel: Re: Robin
Bericht door: eve17 op 14-03-2004, 00:04:24
 :\'(  :\'(  :\'( ...shit hee! hoe kan dit????? robin is er uit! hij zong toch best goed vanavond?
Titel: Re: Robin
Bericht door: Han13 op 14-03-2004, 00:07:49
Ik begrijp 't ook niet!  ::ohno::

Ik vond 'm echt 'n stuk beter dan vorige week. Ik ben nog steeds niet zo'n fan, maar hij was echt stukken beter dan Alice en Eric. En die hoefden niet eens op 'n kruk!  :o

Ik vind 't echt jammer dat Robin moest vertrekken, omdat 't gewoon wat betrefd de performance vanavond niet terecht is vind ik.  :(
Titel: Re: Robin
Bericht door: mwh op 14-03-2004, 00:37:38
Wat mij betreft terecht! Hij kan echt niet zingen.

@Han13
De performance van Robin goed? Ik vond die van Eric stukken beter.
Titel: Re: Robin
Bericht door: Han13 op 14-03-2004, 10:16:19
@Han13
De performance van Robin goed? Ik vond die van Eric stukken beter.

De zang is wat mij betrefd verantwoordelijk voor 'n groot gedeelte van de performance. En die zang vond ik bij Robin gewoon beter dan bij Eric.
Titel: Re: Robin
Bericht door: Ongewensd Persoon op 14-03-2004, 11:45:49
Natuurlijk is het onzin, dat stemmen, ik vind het sowieso niet zo betrouwbaar meer. Ten eerste moet je je afvragen zijn de mensen die stemmen bepalen wat een idool wordt? en ten tweede ben ik bang dat mensen denken van: 'Oh die Robin deed het zo goed, die komt er toch wel. Laat ik maar op Eric stemmen die kreeg niet zo'n goed juryrapport en als ik niet stem ligt ie er straks uit.' 

Een beetje jammer dat mensen niet inzien dat ze een 'Idool' kiezen, maar meer denken 'agossie, toch wel zielig als hij/zij wegmoet'  :\'(
Titel: Re: Robin
Bericht door: Han13 op 14-03-2004, 11:51:06
Een beetje jammer dat mensen niet inzien dat ze een 'Idool' kiezen, maar meer denken 'agossie, toch wel zielig als hij/zij wegmoet'  :\'(

Ik ben 't helemaal met je eens en 't lijkt erop dat dat ook gebeurd is ja. Zie maar dit bericht van onze 'kort nieuws'-pagina (http://www.idolsweb.org/index.php?p=kort_nieuws):

Publiek keert zich tegen jury    
14 maart 2004 - Grootste nieuwsfeit aan de Idols-uitzending van zaterdag was niet zozeer wie van de kandidaten er moest vertrekken (Robin) als wel wie er inbleef. Alice, die vooraf al door bijna iedereen als de minste van de negen werd gekwalificeerd, werd zo ongenadig en hard door de jury afgeserveerd dat dit een averechts effect had op de stemmen die door het publiek werden uitgebracht. Tot stomme verbazing van de producenten kreeg Alice zoveel sympathie-stemmen, dat zij uiteindelijk niet op de krukken plaats hoefde te nemen. Plots zaten daar Maud, Irma en Robin en moest de laatste het veld ruimen. De jury onder leiding van Henk-Jan Smits heeft te duidelijk laten blijken dat zij geen zin hebben om Alice een contract aan te bieden. En daarbij hebben ze hun eigen invloed overschat, velen vinden dat zij te ver zijn gegaan en Alice onnodig gekrenkt hebben.

(Bron: Mediawatchers)
 
Titel: Re: Robin
Bericht door: mwh op 14-03-2004, 13:04:10
Maar dat zijn toch twee verschillende dingen? Ze worden toch niet voor niets uit elkaar gehaald en apart beoordeeld?  ???
Titel: Re: Robin
Bericht door: zandztormz op 14-03-2004, 14:37:18
Ja inderdaad Eric was veel slechter....
Maar ik vond Alice stukken beter hoor!
Titel: Re: Robin
Bericht door: Grace op 14-03-2004, 15:52:04
Ik ben nog steeds in shock-toestand. Hoe is het mogelijk dat Robin eruit ligt?  Nit dat ie voor mij "het idool" is, maar voor duizenden anderen wel. Hebben ze niet op hem gestemd met de gedachte "hij red het wel" (zoals Chriz geloof ik al eerder zei) of staat de uitslag idd al vast? Ik kreeg ook het idee dat Robin het zelf helemaal niet zo erg vond, mij bekroop het gevoel dat hij weleens die mol had kunnen zijn. Ik had er een heel vreemd gevoel bij en ook over het feit dat ie nog zei van dit is voor mij pas het begin.....Ik weet niet zo goed wat ik van moet denken.  :-\\


p.s. Vond Eric en Alice gisteren wederom slecht. Zij hadden op die krukken moeten zitten en zeer zeker niet Irma.
Titel: Re: Robin
Bericht door: Han13 op 14-03-2004, 16:31:44
Ik ben nog steeds in shock-toestand. Hoe is het mogelijk dat Robin eruit ligt?  Nit dat ie voor mij "het idool" is, maar voor duizenden anderen wel. Hebben ze niet op hem gestemd met de gedachte "hij red het wel" (zoals Chriz geloof ik al eerder zei) of staat de uitslag idd al vast? Ik kreeg ook het idee dat Robin het zelf helemaal niet zo erg vond, mij bekroop het gevoel dat hij weleens die mol had kunnen zijn. Ik had er een heel vreemd gevoel bij en ook over het feit dat ie nog zei van dit is voor mij pas het begin.....Ik weet niet zo goed wat ik van moet denken.  :-\\

Ik denk dat Robin 't ook helemaal niet verwacht had en dat 't gewoon nog niet echt tot 'm doordrong. Daarom leek hij niet echt aangeslagen dat hij moest vertrekken. Ik denk dat de teleurstelling vanavond bij de day after show wel wat duidelijker van z'n gezicht af te lezen zal zijn, omdat 't vast nu wel al tot 'm doorgedrongen is dat dit 't einde is van zijn Idols-avontuur.

Ik ben benieuwd hoe down Irene Moors, grootste fan van Robin,  dadelijk bij Life & Cooking zal zijn. Volgens mij gaat die echt Idols boycotten vanaf nu.  ;)
Titel: Re: Robin
Bericht door: Grace op 14-03-2004, 16:34:42
Zou Robin ook al te gast zijn vanmiddag bij L&C? Of zou dat contractueel nog niet mogen.....ik ben namelijk wel benieuwd naar zijn reactie!
Titel: Re: Robin
Bericht door: Han13 op 14-03-2004, 16:36:45
Zou Robin ook al te gast zijn vanmiddag bij L&C? Of zou dat contractueel nog niet mogen.....ik ben namelijk wel benieuwd naar zijn reactie!

Ik denk dat dat nog niet mag eik. Was 't vorig jaar niet ook zo dat alle afvallers pas na de finale in andere programma's mochten verschijnen?  ???

En al mocht 't, dan zal hij er toch niet zijn denk ik. Hij zal namelijk wel al aanwezig moeten zijn voor de opnames van de aftershow.
Titel: Re: Robin
Bericht door: Grace op 14-03-2004, 17:06:33
Geen Robin,wel Meike bij Life & Cooking
Titel: Re: Robin
Bericht door: Han13 op 14-03-2004, 17:14:13
Geen Robin,wel Meike bij Life & Cooking

Ja leuk dat Meike er is! En Robin zal er volgende week dan wel zijn.  :)

En Irene is er echt hevig door verontwaardigd zoals ik al voorspelde.
Titel: Re: Robin
Bericht door: n@ncy op 14-03-2004, 19:47:20

Ja leuk dat Meike er is! En Robin zal er volgende week dan wel zijn.  :)

En Irene is er echt hevig door verontwaardigd zoals ik al voorspelde.
Vond ik wel 'leuk' om te zien. Ook zij vindt het stemmen maar raar. Ben benieuwd of ze vanavond nog echt in die studio staat met reacties voor Robin en hoe het volgende week gaat als Robin in L&C te gast is.

Maar goed, dat hij eruit ligt  ::oink::
Oke, hij was niet de beste zanger, maar ook zeker niet de slechtste. Die Alice is gewoon door omdat de kijkers medelijden met haar hadden. Dus moet de jury niet meer zo streng zijn? Bullshit, stemmend nl moet gewoon eens gaan stemmen op hun idool, daar gaat het toch om?
Titel: Re: Robin
Bericht door: Grace op 16-03-2004, 19:53:27
Robin afgelopen maandag bij YorinFM
Titel: Re: Robin
Bericht door: Grace op 17-03-2004, 18:48:51
Robin was vanochtend te gast bij Stenders vroeg.....daar beantwoorde ie de gebruikelijke vragen als hoe vind je het om nu al uit Idols te liggen enzo. Ook vertelde hij dat ie pas medio augustus mei met een single mag komen. Zelf baalt ie daar best wel van omdat ie niet stil wil zitten tot aan augustus mei. We gaan dus nog veel van de ze jongen horen. )(en zien  ::tandpastasmiley:: )
Titel: Re: Robin
Bericht door: Grace op 18-03-2004, 18:41:02
En alsof het nog niet genoeg is met Robin!
Aankomende dinsdag (23 maart) is ie weer te gast bij Stenders vroeg. En deze keer komt ie niet alleen om te kletsen maar ook om te zingen!
Titel: Re: Robin
Bericht door: eve17 op 20-03-2004, 23:25:20
missen jullie hem ook zo?  :\'( 
Titel: Re: Robin
Bericht door: n@ncy op 21-03-2004, 13:10:43
Voor de liefhebbers, als het goed is komt ie vanmiddag bij Life and Cooking.
Titel: Re: Robin
Bericht door: Han13 op 13-04-2004, 19:27:33
Op onze Idols in de media (http://www.idolsweb.org/index.php?p=Mediapagina)-pagina staat nu ook 'n artikel over Robin online!  :D

Keukenmeiden gillen vergeefs: exit idool Robin (http://www.idolsweb.org/index.php?p=Artikelen_Robin#artikel_AD_15032004)
Verslag van het verloop van de tweede liveshow, waarin Robin als tweede finalist afviel.
Algemeen Dagblad, 15 maart 2004
Titel: Re: Robin
Bericht door: n@ncy op 30-05-2004, 14:33:35
***************
Robin bij Life and cooking
In de laatste show van het seizoen mag Robin natuurlijk niet ontbreken. Weken lang volgden we hem in zijn Idols avontuur en lieten hem na zijn verlies zelfs met een limousine naar de studio komen! Niks was Irene te veel om haar favoriete Idol te ontvangen en zelfs de door ons ontworpen Robin merchandise ging een eigen leventje leiden. Robin heeft na Idols niet stil gezeten en komt zondag voor ons zingen.

Bron: www.lifeandcooking.nl
***************

Toch wel leuk om ff te horen hoe het met īm is, ben benieuwd  :)