Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Idols => Idols 2003/2004 => Topic gestart door: Han13 op 15-04-2004, 22:36:18

Titel: Idols 3?
Bericht door: Han13 op 15-04-2004, 22:36:18
Nu Idols 2 ten einde loopt, komt natuurlijk de vraag naar voren of er nog 'n derde serie moet komen. Dus laat hier je mening horen!  :)

Oh ja, je kunt hier natuurlijk ook aangeven wat er eventueel veranderd zou moeten worden aan de opzet van 't programma.
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: Han13 op 15-04-2004, 22:43:31
Ik heb gekozen voor 'Ja, ik kan er geen genoeg van krijgen!'  :)

Ik vind 't nog steeds 'n prachtige formule en ik denk dat dit jaar toch wel bewezen heeft dat er nog veel talent in Nederland is. Ik merk dit jaar wel dat ik me begon te ergeren aan die 6 afleveringen met slechte audities. Ik vind dat we dat nu wel 'n beetje gehad hebben en vond 't veel interessanter om de goede deelnemers te zien optreden. Daarom zou ik graag zien dat er in 'n Idols 3 minder aandacht wordt besteed aan die audities. De theaterronde, workshops, wildcardshow en liveshow mogen van mij zo blijven als dat ze dit jaar waren. En dan kijk ik 't vast weer met veel plezier!  ::ok::
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: Tijgertje op 15-04-2004, 22:45:48
Juist, die voorrondes mogen wel ingekort worden. En dan niet teveel poespas erom heen want dat vind ik niet echt erg interressant ::)
En van de voorrondes meer mensen laten zien die door zijn zodat je al een beetje weet wie er in de theaterrondes zitten.
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: juultjuh op 15-04-2004, 23:40:08
Ja inderdaad de voorrondes boeiden me niet zo en velen met mij en daarom zijn er veel mensen afgehaakt. Maar wat ik dan zou willen hahaha ja ik is meer achtergronden van mensen vanaf de theaterronde dan en dat er bij de liveshows meer met de groep gedaan word, ik bedoel in canada hadden ze elke show een nummer van iedereen samen en dat had ik zo graag in nederland ook gezien!
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: Ongewensd Persoon op 16-04-2004, 09:33:01
Ik vond het dit jaar zulke duffe thema's en er worden zoveel onbekende en saaie nummers gezongen, dat ik het een beetje zat ben. Daarbij vind ik dat alles enorm gerekt wordt, er zit geen snelheid in. We zitten nu al 10 weken te wachten tot Boris daadwerkelijk gekroond worden tot 'Idol 2004'  :-\\
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: Han13 op 16-04-2004, 10:00:37
Maar wat ik dan zou willen hahaha ja ik is meer achtergronden van mensen vanaf de theaterronde dan en dat er bij de liveshows meer met de groep gedaan word, ik bedoel in canada hadden ze elke show een nummer van iedereen samen en dat had ik zo graag in nederland ook gezien!

Ben ik helemaal mee eens! Meer achtergronden van de deelnemers en meer liedjes samen zingen!  :)

Ik vond het dit jaar zulke duffe thema's en er worden zoveel onbekende en saaie nummers gezongen, dat ik het een beetje zat ben.

Ik ben 't er wel mee eens dat die thema's dit jaar weer 'n aantal keren niet goed gekozen waren. Party had van mij echt niet gehoeven bijvoorbeeld. Ik ben echt benieuwd wat 't morgen wordt met Big Band. Ik hoop iig dat dat thema dezelfde sfeer zal hebben als dat 't in Duitsland, Belgie en Engeland had. Ik verheug me er iig wel op!  :)

We zitten nu al 10 weken te wachten tot Boris daadwerkelijk gekroond worden tot 'Idol 2004'  :-\\

Nou, zo zeker zou ik daar niet van zijn. Ik denk dat 't nog wel 'ns heel verassend zou kunnen worden. Hoewel ik Boris de overwinning 't meeste gun, begin ik er toch sterk aan te twijfelen of hij 't wel gaat redden. Hij is misschien te vroeg te populair geworden en dat kan 'm nu de overwinning kosten. (zoals dat ook bij Jim was vorig jaar) Ik denk namelijk dat Marlies en JK nu erg populair aan 't worden zijn. Bovendien zie ik 't ook wel gebeuren dat Boris er zaterdag of volgende week uitvliegt, omdat mensen vergeten op hem te stemmen. Iedereen denkt dat hij 't toch wel redt en veel twijfelende stemmers stemmen daarom voor iemand die slechter commentaar krijgt. Dat is denk ik ook bij Hind gebeurd vorig jaar en 't zou me niks verbazen als dat dit jaar ook zou gebeuren. Hoe erg ik dat ook zou vinden.  :-\\
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: n@ncy op 16-04-2004, 10:33:02
Ik vond het dit jaar zulke duffe thema's en er worden zoveel onbekende en saaie nummers gezongen, dat ik het een beetje zat ben. Daarbij vind ik dat alles enorm gerekt wordt, er zit geen snelheid in.

Ja hier ben ik het wel mee eens eigenlijk, het wordt af en toe beetje langdradig. Ook de 6 voorrondes hadden voor mij niet gehoeven. Idd wat meer backstage ofzo.


We zitten nu al 10 weken te wachten tot Boris daadwerkelijk gekroond worden tot 'Idol 2004' :-\\
Ik hoop dat je gelijk hebt, maar net zoals Han zou ik daar niet zo zeker van zijn. Met Jim was vorig jaar hetzelfde, en ik ben ook bang dat Boris er miss eerder uitvliegt dan dat de meeste hopen  :-\\


Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: juultjuh op 16-04-2004, 10:51:04
nee idd, ik hoor ineens allemaal mensen die heel negatief over boris zijn dat ze hem saai vinden enzo en daar baal ik best van, want hij en marlies zingen gewoon het beste. Hoop dat die twee in de finale komen...
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: Han13 op 16-04-2004, 11:02:35
Dan zit er maar 1 ding op: allemaal zaterdag massaal stemmen op Marlies en Boris!   ::jaja:: :D

Want zeg nou zelf: 't zou toch echt wel 'n soort van schande zijn als we straks Maud of JK als winnaar hebben en we die naar Worldidol moeten sturen?  ::ohno::

Ik begrijp trouwens niet waar iedereen dat ineens vandaan haalt dat Boris saai zou zijn. Als er 1 iemand niet saai is om naar te kijken tijdens z'n optredens dan is 't Boris wel. Volgens mij verwarren ze hem met Maud ofzo.  :-\\
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: Yvje op 16-04-2004, 17:13:55
Juist, die voorrondes mogen wel ingekort worden. En dan niet teveel poespas erom heen want dat vind ik niet echt erg interressant ::)
En van de voorrondes meer mensen laten zien die door zijn zodat je al een beetje weet wie er in de theaterrondes zitten.
Vind ik ook. Laat ze gewoon meer zingen, dat is veel leuker dan dat gezeur.  ::jaja::
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: Daisy op 16-04-2004, 19:39:05
Ik vond het dit jaar zulke duffe thema's en er worden zoveel onbekende en saaie nummers gezongen, dat ik het een beetje zat ben. Daarbij vind ik dat alles enorm gerekt wordt, er zit geen snelheid in. We zitten nu al 10 weken te wachten tot Boris daadwerkelijk gekroond worden tot 'Idol 2004'  :-\\

Helaas kan ik me daar alleen maar bij aansluiten. In het begin had ik het gevoel dat het niveau een stuk hoger was dan vorig jaar, maar dat viel tegen (met uitzondering van Boris, Marlies, Ron en soms Irma). De voorondens heb ik echt door moeten worstelen, en het einde wordt ook wel een beetje voorspelbaar. Maar ik hoop wel dat de finale tussen Boris en Marlies gaat, want dat zijn gewoon de 2 besten. Maud in de finale, tss, zou een aanfluiting zijn.
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: LC op 16-04-2004, 19:47:13
Kheb gekozen voor: Jawel, maar dan niet gelijk volgend jaar


Omdat het fftjes rust moet hebben. Elk jaar na elkaar is ook niet goed(Dat geld niet voor WIDM ::trots:: )
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: parachute op 18-04-2004, 13:09:20
Er wordt ook tijdens de live shows te veel tijd gerekt. Als de uitzendingen van audities en theaterrondes worden ingekort (bij de theaterrondes zag je ook nauwelijks iets van de meeste deelnemers, een deel viel bijv. meteen af bij de chorus line - zinloos), zouden de live shows kunnen worden gedaan met meer deelnemers. Bijv. beginnen met de 27 deelnemers die nu de workshoprondes deden, maar dan op dezelfde manier als de finalerondes, evt. in het begin elke week 2 of 3 laten afvallen. Waarschijnlijk hoeven ze dan niet eens zo veel kortere nummers te kiezen, als ze er maar voor zorgen dat er minder slap geouwehoer en tijdgerek tussen zit. Op deze manier kan je iedereen langer volgen.
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: maapie op 18-04-2004, 19:30:04
Nou nee niet gelijk volgend jaar, maar het jaar daarna of het jaar daarna! Dan mogen er ook weer meer nieuwe mensen meedoen die misschien eigenlijk wel heel goed zijn maar gewoon nog te jong om mee te doen en die dan wel 16 of 17 zijn.


(heb stiekum ook wel zin om mee te doen  ::regenboog::)
Titel: Idols 3!!
Bericht door: Nostradamus op 26-04-2004, 13:31:39
VOLGEND JAAR ZEKER IDOLS 3
--------------------------------------------------------------------------------
 
In navolging van de Verenigde Staten, waar Idols elk seizoen het vorige weer overtreft, zal ook RTL4 in Nederland een derde serie van Idols brengen.

Monica Galer van producent Blue Circle laat dat weten in Broadcast Magazine. Een vierde Idols wordt volgens haar lastiger omdat ze dan door de talenten heen zouden zijn in Nederland.

Idols 2 overtreft in Nederland de eerste serie. Met totnutoe gemiddeld 11% meer kijkers dan vorig seizoen (2,4 miljoen) is RTL4 dik tevreden. En dan zijn er dit jaar sowieso meer afleveringen (+2 auditieronden, +1 workshop, + 1 hoogtepunten).

Dat betekent weer dat de voorraad GRP's (procenten kijkdichtheid) die RTL4 kan verkopen aan adverteerders ook nog eens vele malen groter is dan vorig jaar. Een gemiddelde Idols aflevering levert HMG netto grofweg 400.000 euro aan reclameverkopen op. En dat is berekend op basis van de tarieven van alleen de breaks op RTL4 en Yorin. Dus reken maar uit... En dan de SMS inkomsten nog natuurlijk.. En de merchandise.. En de optredens en CD/DVD verkopen..

bron: http://tvformats.web-log.nl/
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: Han13 op 26-04-2004, 14:11:29
Idols 3 gaat dus zeker door! Was ook wel te verwachten na 't succes van dit jaar.  ::jaja::

Ik hoop wel dat ze zich wat aan zullen trekken van de kritiek die dit jaar geleverd is (teveel voorrondes enz.), zodat 't volgend jaar nog leuker is en zeker niet gaat vervelen.  :)
Titel: Re: Idols 3?
Bericht door: Nostradamus op 8-05-2004, 18:22:05
IDOLS 3 IN NAJAAR 2005 
Fons van Westerloo zegt vandaag in de Volkskrant dat Idols 3 in het najaar van 2005 zal starten. Niet eerder omdat het overkill zou zijn. Een andere belangrijke reden is dat HMG het format Popstars brengt in het najaar. In dit tv format wordt een bandje geformeerd.Niet zoals bij Starmaker meldt van Westerloo. Dit is de real thing...Het format zal waarschijnlijk - gek genoeg - niet gemaakt worden door Blue Circle (voorheen HMH). Ook al zegt Van Westerloo daarover: "...Zij zouden Popstars fluitend in elkaar kunnen zetten.." Endemol heeft in de contracten met HMG laten opnemen dat zij de eerste offerte mochten doen voor het format Popstars. In Engeland was de band Girls Aloud (foto) een van de vruchten van dit format dat werd uitgezonden op ITV1.


bron: tvformats.web-log.nl