Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Idols => Idols 2003/2004 => Topic gestart door: n@ncy op 25-04-2004, 09:07:50

Titel: De finaleweek
Bericht door: n@ncy op 25-04-2004, 09:07:50
De 2 finalisten zijn bekend: Maud en Boris staan in de finale! Deze week zullen ze het land doorreizen en veel te zien en te horen zijn op tv en radio.
Misschien wel leuk om hier ff te laten weten waar ze te zien en te horen zijn en wat je ervan vond.

Vandaag:
- bij Life and Cooking om 17.00 uur op rtl4 (Maud tussen 17.00 uur en 18.00 uur en Boris tussen 18.00 uur en 19.00 uur)
- allebei bij 'the day after'

Maandag:
- Maud bij stenders vroeg tussen 8 en 9 uur
- Boris bij radio 538 tussen 8 en 9 uur
- Maud bij het jeugdjournaal om 18.49 uur
- Boris bij rtl boulevard om 18.30 uur

A.s. vrijdag om 20.30 uur op rtl4 'the day before'

En wat vind jij ervan dat er deze week zoveel aandacht aan wordt gegeven? Zou dat de keuze van de kijker kunnen beinvloeden?
Ik denk het niet, het is gewoon 'leuk' voor de kijkcijfers en de aandacht voor de deelnemers.
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Han13 op 26-04-2004, 09:30:53
Ik vind 't wel leuk dat ze deze week zoveel aandacht krijgen!  :D ::ok::  Alleen jammer dat ik zelf zo weinig tijd heb om alles te volgen.  ::niet-ok::

Maar gisteren had ik iig Life & Cooking opgenomen, omdat ik weg was de hele dag. Gisterenavond nog snel naar Maud en Boris gekeken en ik vond 't erg leuk! Vooral Boris vond ik leuk, omdat die ook nog 'n stukje mocht zingen.  :) ::ok::

Vanavond ga ik zeker RTL Boulevard kijken, want 'n aflevering met Boris wil ik zeker niet missen!  :D

Oh trouwens, Maud en Boris geven op Koninginnedag ook 'n optreden in Amsterdam op 't Spui. Dus als je daar in de buurt bent, ga erheen zou ik zeggen! En ik ga effe uitzoeken of dat optreden ook ergens wordt uitgezonden...

Trouwens, 't blijkt dat gisteren bij Maud in Leiden veel meer mensen op de been waren dan bij Boris in Den Haag. Daardoor wordt op heel veel plaatsen geconcludeerd dat Maud veel meer aanhangers heeft dan Boris. Ik vind echter dat je dat niet goed met elkaar kunt vergelijken, omdat Maud 's middags in Leiden was en Boris 's morgens in Den Haag. En 't gaat bovendien niet om dezelfde stad, dus wie zegt of er in Leiden voor Boris niet ook zoveel mensen zouden zijn gekomen als hij daar zou zijn geweest. Maar toch valt me de aandacht voor Boris wat tegen, maar ik hoop dat dat de komende dagen recht gezet wordt!  :)
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Han13 op 26-04-2004, 09:38:20
En wat vind jij ervan dat er deze week zoveel aandacht aan wordt gegeven? Zou dat de keuze van de kijker kunnen beinvloeden?
Ik denk het niet, het is gewoon 'leuk' voor de kijkcijfers en de aandacht voor de deelnemers.

Ik denk trouwens dat 't wel de mensen kan beinvloeden, want zoals je nu al ziet gebeuren denkt iedereen ineens dat Maud zoveel meer fans heeft alleen gebaseerd op haar bezoekje aan Leiden.  :(

Verder denk ik dat mensen, die tot nu toe niet gestemd hebben en niet echt fan zijn van een van de twee, misschien zaterdag wel 'n gokje voor die auto willen wagen en dan stemmen op degene die ze 't sympathiekste over vinden komen. En grote kans dat ze die mening dan laten baseren op 'n programma dat ze deze week gezien hebben, waar ze in zaten.
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Nostradamus op 26-04-2004, 13:22:50
Maud bij het jeugdjournaal om 18.49 uur en Boris bij rtl boulevard om 18.30 uur...
Dan weet ik wel wie meer publiciteit krijgt...
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Han13 op 26-04-2004, 13:51:36
Maud bij het jeugdjournaal om 18.49 uur en Boris bij rtl boulevard om 18.30 uur...
Dan weet ik wel wie meer publiciteit krijgt...

Tuurlijk wordt RTL Boulevard beter bekeken dan 't Jeugdjournaal, maar vergeet niet dat 't Jeugdjournaal wel veel stemmende kijkers heeft! Juist die jonge kinderen en tieners, die daar naar kijken, stemmen veel lijkt me. 't 'oudere' publiek van RTL Boulevard is denk ik niet zo fanatiek met stemmen.  :-\\

Trouwens, als ik me niet vergis was Jim vorig jaar ook bij RTL Boulevard en Jamai bij 't Jeugdjournaal en we weten allemaal hoe dat afgelopen is. Maar dat zal wel niet direct iets met deze bezoekjes te maken hebben gehad.  ;)
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Han13 op 26-04-2004, 15:55:14
Nieuws over de persconferentie vandaag in Utrecht! Zie voor 't volledige nieuwsbericht onze Korte nieuws (http://www.idolsweb.org/index.php?p=kort_nieuws)-pagina.

Enkele interessante stukjes:

De animo voor de bijeenkomst was minder groot dan vorig jaar op de Dam in Amsterdam. Toen stonden finalisten Jim en Jamai voor een menigte van enkele duizenden mensen.


Maud en Boris gaan beiden het liedje 'When you think of me' zingen. Zowel de versie van Boris als Maud is al opgenomen. De tape daarvan ligt in de cd-fabriek en zodra de winnaar van Idols 2 duidelijk is, worden cd's geperst van de winnende versie. Het nummer When you think of me is enige tijd geleden al op de plaat gezet door de Amerikaan Mark Wills.

Klik hier  (http://us.lrd.yahoo.com/_ylt=Ag2gzWEL4qsuXwYkKx5y2HoJGbgF;_ylu=X3oDMTBwdm9xbnB2BF9zAzI2MjY0MzM1BHNlYwNiZ2NvbnRlbnQ-/SIG=12te27ook/**http%3a//www.content.loudeye.com/scripts/hurl.exe%3fclipid=063045401110006900%26cid=600109) voor een fragment van 'When you think of me'



Ik heb 't effe beluisterd en 't klinkt erg aardig. Lijkt me totaal geen JK-nummer, dus ik vraag me af wat ze daar mee gedaan zouden hebben als hij door was gegaan zaterdag.  :-\\

Lijkt me trouwens dat ze die nummers dan al vorige week hebben ingezongen, want ze zijn dus al klaar en gisteren was daar geen tijd voor lijkt me.

Ik vind 't trouwens wel leuk dat ze 't zelfde nummer zingen, want dan is 't goed met elkaar te vergelijken. 't wordt nu wel pijnlijk duidelijk dat de nummer twee niet zomaar op 'n hitje hoeft te rekenen, net als Jim dat vorig jaar kon met zijn eigen nummer.  :-\\
Titel: Nieuws over de grote Idols-finale!
Bericht door: Han13 op 26-04-2004, 18:19:24
Nog meer nieuws van de persconferentie! :)

Zaterdag staan de twee kemphanen tegenover elkaar en wordt bekend wie zich de tweede Idols-winnaar mag noemen. Tijdens deze show zingen ze samen een duet, wordt er een al eerder gezongen nummer te gehore gebracht, zingen ze samen met de afgevallen Idols nogmaals het lied 'I Got the Music in Me' en zingen ze allebei de song 'When You Think of Me', dat speciaal door Jochem Fluitsma, Eric Van Tijn en Henkjan Smits voor de avond is uitgekozen.   (Bron: NU.nl)

Zaterdag dus:
- allebei 'n nummer wat al ooit in de liveshows gezongen is
- samen 'n duet
- allebei 't nummer 'When you think of me'
- allebei meezingen met 10 finalisten in 'I got the music in me'

't nummer wat ze al eerder hebben gezongen, zal wel up-tempo worden. 'When you think of me' is immers al 'n ballad en ik denk dat dat duet ook 'n ballad wordt.
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Han13 op 26-04-2004, 19:24:37
Net Maud bij 't Jeugdjournaal en Boris bij RTL Boulevard gezien! Was beiden wel leuk om te zien!  :D

En bij Maud werd natuurlijk weer aangehaald dat zij veel meer mensen trok in Leiden als Boris in Den Haag en dat ze daarom dus populairder zou zijn.  :(

Verder niet veel nieuws gehoord. Bijna niks over de persconferentie van vanmiddag, maar meer over hoe 't nu was om populair te zijn enzo. Ik had gehoopt dat er 't een en ander over de liedjes van afgelopen zaterdag zou worden gevraagd. Maar 't is niet anders.  :-\\

Ik ben benieuwd of Maud en Boris deze week nog op andere plaatsen te zien zullen zijn. Ze zullen nu toch wel ook hun nummers moeten gaan instuderen enzo.

Oh ja, wel nog 'n nieuwtje bij RTL Boulevard: Boris vertelde dat ze zaterdag weer met 'n lifeband zingen. Ik had 't ook niet anders verwacht eik, want 't zou toch wel echt 'n domper zijn om na twee shows met liveband nu 'n finale te hebben waarin met orkestband gezongen wordt.  :-\\
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: n@ncy op 26-04-2004, 21:01:32
Ik vond boulevard ook wel leuk om ff te zien. Bedankt trouwens voor de verdere info  ::ok:: Wordt een muzikale avond zaterdag (had niet anders verwacht eik  ;D )

Oh ja, wel nog 'n nieuwtje bij RTL Boulevard: Boris vertelde dat ze zaterdag weer met 'n lifeband zingen. Ik had 't ook niet anders verwacht eik, want 't zou toch wel echt 'n domper zijn om na twee shows met liveband nu 'n finale te hebben waarin met orkestband gezongen wordt.  :-\\
Oh, zei hij dat? Heb ik helemaal niet gehoord  :-[ Maar idd ik had ook niet anders verwacht nee.
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Ongewensd Persoon op 27-04-2004, 15:51:54
Een duet! Cool!  ::regenboog::
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Han13 op 27-04-2004, 19:01:12
Net was er weer Boris-nieuws op onze Stadsomroep. (ze hebben nu iedere dag 'n blokje Boris-nieuws bij hun nieuws-uitzendingen   ::tandpastasmiley::) En daar interviewden ze wat familie en vrienden van Boris. Z'n vader, zanger Ge Titulaer, vertelde over 't nummer dat de winnaar gaat uitbrengen. Hij vertelde dat er eerst 'n ander nummer gekozen was, maar dat Boris, Maud en JK dat afgewezen hadden, omdat ze 't te slecht vonden. De vader van Boris beaamde dat 't 'n vreselijk slecht nummer was. Zo slecht dus, dat de drie overgebleven finalisten vorige week geweigerd hebben dat te gaan doen. Daarom is dus nu dit nummer gekozen en Boris zelf was er wel redelijk tevreden mee. Hij vertelde z'n vader tenminste dat hij er zeker iets van kon maken en had 't liedje ook aan z'n vader al laten luisteren. Vader Ge had dan er dan ook wel vertrouwen in dat Boris 't goed, en in zijn eigen stijl, zou kunnen gaan zingen.  :)
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Han13 op 28-04-2004, 19:44:00
Bij Nova was deze week ook 'n heel uitgebreid item over Maud en Boris, inclusief interview met de finalisten! Voor degenen die 't gemist hebben: hieronder staan de links naar 't filmpje!  :D

Filmpje Breedband (http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/tv/nps/nova/bb.20040426-a.rm?proto=rtsp&start=0:0:11:57.380&end=0:0:18:11.354)

Filmpje Smalband (http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/tv/nps/nova/bb.20040426-a.rm?proto=rtsp&start=0:0:11:57.380&end=0:0:18:11.354)

(filmpjes zijn alleen in Realplayer te bekijken!)

Als je effe 6 minuutjes tijd hebt, is 't echt de moeite waard om te bekijken. Maud en Boris vertellen namelijk ook wat ze vinden van elkaar.  :)
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: n@ncy op 29-04-2004, 19:23:55
Bij Nova was deze week ook 'n heel uitgebreid item over Maud en Boris, inclusief interview met de finalisten! Voor degenen die 't gemist hebben: hieronder staan de links naar 't filmpje!  :D
Als je effe 6 minuutjes tijd hebt, is 't echt de moeite waard om te bekijken. Maud en Boris vertellen namelijk ook wat ze vinden van elkaar.  :)
Ik kan 'm niet bekijken  :\'( Nu word ik wel nieuwsgierig hoor  :-\\

Net had Rtl boulevard Maud toch ook nog maar wat zendtijd gegeven. Je zag haar vluchtig bij de repetities en daar hoorde ik haar het nummer 'dancing in the street' zingen. Ik neem dus aan dat ze die zaterdag gaat doen. 
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Han13 op 29-04-2004, 22:09:40

Ik kan 'm niet bekijken  :\'( Nu word ik wel nieuwsgierig hoor  :-\\

Ik was ook vergeten te melden dat hij alleen in Realplayer kan worden afgespeeld.  :-\\  Ik heb 'm ook speciaal voor dit filmpje effe gedownload.  :)

Citaat
Net had Rtl boulevard Maud toch ook nog maar wat zendtijd gegeven. 

Och, gemist!  :\'(   En dan moet Boris ook nog naar 't Jeugdjournaal vind ik! Dit is oneerlijk!  :(

Citaat
Je zag haar vluchtig bij de repetities en daar hoorde ik haar het nummer 'dancing in the street' zingen. Ik neem dus aan dat ze die zaterdag gaat doen.


Aha! Nou, dat vond ik zelf niet echt haar sterkste nummer, maar we zullen zien zaterdag.  :)
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Rick-19-nl op 29-04-2004, 22:16:29
Nee niet  'dancing in the street'  ::niet-ok:: Dat is bij lange na niet het beste wat ze gezongen heeft  ???
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Han13 op 29-04-2004, 22:28:51
Nee niet  'dancing in the street'  ::niet-ok:: Dat is bij lange na niet het beste wat ze gezongen heeft  ???

Och, we zullen zien. Misschien dat ze 't zaterdag ineens 'n stuk beter zingt. Met liveband erbij is natuurlijk zowiezo al leuker dan alleen op 'n podium.

Ik ben erg benieuwd wat Boris zingt. Ik gok eik op 'Papa was a Rolling Stone', 'Play that funky music' of 'When doves cry'. Ik ga er vanuit dat ze niet 'n liedje van vorige week of die week ervoor mogen nemen, omdat die nog zo recent in ons geheugen zitten. Iig iets uit de eerste zes liveshows dus en dan lijken me deze drie nummers in aanmerking te komen.  :)
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Nostradamus op 29-04-2004, 23:12:42
wacht met smart op de Day before  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Nivek op 30-04-2004, 10:23:26
Ik vind ook dat Maud niet 'dancing in the street' moet zingen. Ik hoop eigenlijk dat ze 'Don't say that you love me' van Trijntje nog eens zingt. Als ze ook het nummer uit de workshops mogen nemen, dan moet Maud zeker 'White Flag'zingen, die was echt zo goed!!! En anders 'Blame it on the boogie' die schijnt best populair te zijn onder de Maud-Fans!
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: Han13 op 30-04-2004, 12:49:36
Net bij Radio 538 waren Boris en Maud op 't Museumplein. Boris deed 'Respect' en Maud 'Ain't no sunshine'. Boris was echt geweldig! 't swingde echt de pan uit geloof ik en er was echt 'n hoop gegil door z'n nummer heen! Hij zong 't ook echt geweldig! Gewoon alles bloedzuiver!  :D

Maud daarentegen vond ik echt slecht als ik eerlijk moet zeggen. En dit is niet, omdat Boris m'n favoriet is, maar ze zong 't gewoon echt niet zuiver en bij de lange uithalen zelfs vals. Erg jammer.  :-\\

Was wel grappig dat 't gegil voor Boris voornamelijk vrouwelijk klonk en 't gegil voor Maud mannelijk.  ;D


Stom stom stom! Ik kom er dus net achter dat er ook live-beelden van 't Museumplein te bekijken waren op internet. Ik zat natuurlijk gewoon stom alleen naar de radio te luisten. En nu heb ik dus die beelden van Maud en Boris moeten missen!  :-[
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: liez op 30-04-2004, 13:36:13
ik heb ook geluisterd naar de radio en vond dat juist wel wat hebben. het ging nu echt puur om de zang. daarbij viel mij ook op dat Boris een stuk beter was dan Maud. En dat lag niet alleen aan de valse uithalen van Maud (inderdaad erg slecht). Van Boris zou ik dus zo een cd kopen, maar van Maud echt niet! Haar stem is gewoon niet zo mooi als die van Boris.
Titel: Re: De finaleweek
Bericht door: elise is de mol op 1-05-2004, 18:47:37
Zometeen komen ze allebei in het Jeugdjournaal