Auteur Topic: Lees dit voordat je hier berichten post  (gelezen 9946 keer)

Offline Han13

 • winnaar WIDM-pool 2007
 • Forum Moderator
 • *****
 • Geslacht: Vrouw
Lees dit voordat je hier berichten post
« Gepost op: 10-07-2005, 12:21:26 »
Idolsweb.org

Idolsweb.org is sinds 2003 fansite van het programma Idols. Onder het motto 'voor fans, door fans' brengt deze site de meest recente en complete informatie over de talentenjacht en alles wat zich er rondom afspeelt.

Ontmoet op dit forum mede-fans en laat weten wat je van het programma en de kandidaten vindt. Verder kun je op de site (via de menubalk bovenaan) het volgende vinden:

Hoofdmenu
Hier vind je de homepagina met alle nieuwtjes over Idols en de linkpagina met links naar allerlei sites over Idols. Totstandkoming site en wie doet wat geven achtergronden over de makers van Idolsweb.org en Realitynet, waar Idolsweb.org deel van uitmaakt.

Interactie
Naast dit forum vind je er de chat, pool en nieuwsbrief.

Idols stuff
Allerlei informatie over Idols, zoals nieuws, columns, artikelen en andere berichten uit de media, quotes, songteksten en de Idolsweb-jury.

Afleveringen
Over elke TV uitzending wordt een verslag en screenshots gemaakt, worden quotes en songteksten verzameld en geeft de Idolsweb-jury haar ongezouten mening over de kandidaten en hun optredens. Makkelijk als je een uitzending hebt gemist of als je gewoon alles nog 'ns wilt beleven!

Kandidaten
Informatie over alle kandidaten met o.a. bio's, screenshots, quotes, nieuws en artikelen. 

Let op: De site voor het komende seizoen is nog in opbouw, dus sommige pagina's werken nog niet!
« Laatst bewerkt op: 10-07-2005, 12:23:56 door Han13 »

Offline Han13

 • winnaar WIDM-pool 2007
 • Forum Moderator
 • *****
 • Geslacht: Vrouw
Re: Lees dit voordat je hier berichten post
« Reactie #1 Gepost op: 10-07-2005, 12:23:41 »
  Berichten plaatsen

  Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft Idolsweb.org een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

  Op dit forum alleen serieuze Idols zaken.
  Een groot aantal bezoekers is vooral geÔnteresseerd in discussies over Idols. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Op de forum index pagina kun je de verschillende fora zien. Dit forum is alleen voor discussie en bespreking van zaken die te maken hebben met Idols 3. Alles over Idols 2 en haar deelnemers kan besproken worden in het Idols 2003/2004 forum. Het Huiskamerforum en de Relaxhoek heeft veel minder beperkingen en kan over van alles en nog wat gaan.

  Verzin logische titels.
  Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat.

  Blijf on-topic.
  Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic

  Maak niet onnodig nieuwe topics aan.
  Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten

  Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen.
  Niets is zo frusterend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties[/li][/list].

  Respecteer iedereen.
  Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten).

  Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.
  « Laatst bewerkt op: 10-07-2005, 12:35:32 door Han13 »

  Offline Han13

  • winnaar WIDM-pool 2007
  • Forum Moderator
  • *****
  • Geslacht: Vrouw
  Re: Lees dit voordat je hier berichten post
  « Reactie #2 Gepost op: 10-07-2005, 12:33:00 »
  Van de makers van Idolsweb.org

  Idolsweb.org maakt deel uit van Realitynet.nl, een niet-commercieel netwerk van fansites rondom reality tv series.

  >>> Meer over Realitynet <<<

  Naast Idolsweb.org vallen de volgende sites onder Realitynet.nl:

  www.ExpeditieRobinson.net
  Expeditie Robinson is een avontuur waarbij kandidaten op een onbewoond eiland moeten zien te overleven in groepsverband. Hechte vriendschappen, onvergetelijke momenten en intense ervaringen, maar ook hitte, ongedierte, honger, ruzie en uitputting. De droom, maar ook de nachtmerrie van het onbewoonde eiland.

  De zesde serie van Expeditie Robinson start op maandag 29 augustus om 20.30 uur op Talpa.


  www.TerraIncognita.tv
  Terra Incognita is de nieuwe spannende realityserie die op Net 5 en VT4 te zien zal zijn. Achttien deelnemers strijden met en tegen elkaar om een mysterie te ontrafelen in de diepe wildernis van de Andamanzee. Zij hebben slechts een boek als geleide in hun speurtocht naar de bijna verloren beschaving van de zeenomaden.

  De eerste serie van Terra Incognita start op zondag 4 september om 21.30 uur op Net5 en VT4.


  www.Oberon.tv
  Oberon is een psychologisch spel waarin de deelnemers het Middeleeuwse bestaan aan den lijve ondervinden: het standenverschil, het miserabele leven van de armen met nauwelijks comfort en hygiŽne en het leven in weelde van de edelen op het kasteel. Acht Nederlanders en acht Vlamingen strijden om de titel van koning of koningin Oberon.

  De eerste serie van Oberon start op 14 oktober bij de TROS en VRT.


  www.WieIsDeMol.com
  'Wie is...de mol?' is een avontuurlijke tocht van ongeveer 10 deelnemers ergens in de wereld op een onbekende bestemming. Tijdens hun tocht moeten ze zeer uiteenlopende opdrachten tot een goed einde zien te brengen. Maar ze moeten goed oplettten...onder hen bevindt zich een saboteur. De vraag blijft dan ook: wie is de mol?

  De zesde serie van 'Wie is...de mol?' wordt wederom met bekende Nederlanders gespeeld en start in januari 2006


  www.PekingExpress.org
  Peking Express, van de makers van Expeditie Robinson, is een spannende televisieserie, waarin acht koppels al liftend in zeven weken tijd een route langs de rivier de Mekong moeten zien af te leggen. Een onwaarschijnlijk avontuur waarin lichaam en geest tot het uiterste getest worden. Slechts twee duo's zullen de eindstreep halen en strijden om de hoofdprijs.

  Het zesde seizoen van Peking Express start in 2006!
  « Laatst bewerkt op: 27-08-2005, 17:19:22 door Han13 »

  Offline Han13

  • winnaar WIDM-pool 2007
  • Forum Moderator
  • *****
  • Geslacht: Vrouw
  Re: Lees dit voordat je hier berichten post
  « Reactie #3 Gepost op: 27-08-2005, 17:19:47 »
  www.DeFarm.org
  Zestien avonturiers uit Vlaanderen en Nederland laten hun hectische levens achter zich en worden gedropt in een primitieve boerderij in Zuid-Afrika. Hoe overleven zij de confrontatie met deze nieuwe omgeving en hun tegenspelers? Tijdens hun verblijf krijgen ze wekelijks een nieuwe opdracht van Ranger. Twee kandidaten spelen het zenuwslopende en uitdagende duel om te beslissen wie de farm moet verlaten. De winnaar van 'De Farm' keert na 13 weken naar huis terug met 50.000 euro.

  Er komt naar verwachting geen nieuw seizoen meer van De Farm.


  www.PopStars.nu
  Popstars, the Rivals zoekt naar het beste zangtalent waarmee twee popgroepen worden samengesteld: een boyband en een girlgroup. Tijdens de audities bepaalt een jury (bestaande uit ervaren platenmanagers) welke 20 kandidaten doorgaan naar de liveshows. Vervolgens is het aan de kijker om te bepalen welke 10 zangers en zangeressen samen de boyband en girlgroup gaan vormen. Deze bands nemen beiden een single op met als hopelijk eindresultaat: een nummer 1 hitnotering met kerst.

  Er komt naar verwachting geen nieuw seizoen meer van Popstars.


  www.MissieKilimanjaro.org

  Missie Kilimanjaro is een spannende afvalrace waarin tien kandidaten onder primitieve omstandigheden naar de top van Afrika trekken. Kandidaten worden getest op doorzettingsvermogen, samenwerking, intelligentie en fysieke conditie. Uiteindelijk blijft er een kandidaat over voor de laatste etappe van de missie: de beklimming van de Kilimanjaro.

  Missie Kilimanjaro zal voor zover bekend geen vervolg krijgen. De serie is nog wel online te bekijken op deze pagina


  www.PlanetRace.org

  Planetrace is een realityprogramma, waarin zes Avonturiers hun weg rond de wereld moeten zien te vinden door middel van het zoeken van checkpoints. Ze doen dit niet in hun eentje, maar worden bijgestaan door de kijkers die via internet de kandidaten naar het volgende checkpunt kunnen helpen.

  Er komt naar verwachting geen nieuwe serie van Planetrace.