ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
271 gasten en 5 vaste bezoekers (FrankLapidus, MollenvangR-Art, Swifty, -ELISE-, trialk)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
9 September
Tweestrijd Online

Finalist Angelique

Door: crew Idolsweb

punaise

Biografie Angelique

punaise
Geboortedatum:25-09-1971
Sterrenbeeld:Weegschaal
Beroep:Shopmanager
Hobby's:Zingen, dansen
Goede eigenschappen:Gevoelig, meelevend, sociaal
Stopwoord:Weet je...
Mooiste compliment ooit:Je bent goed, je weet het alleen nog niet
Favoriete Idols-jurylid:Ze zijn alledrie op hun eigen manier wel cool
Hoe ver denk je dat je komt:"Ik vind nu al dat ik heeeel ver ben gekomen."
Muziek die je nooit zou draaien:Marilyn Manson

Wist je dat Angelique...
... de eerste donkere baby in het ziekenhuis van Dordrecht was?
... een zoon heeft? 
... Jezus een belangrijk persoon in haar leven is?
... Vroeger met haar moeders band mee op tournee ging?
... haar moeder en Ruth Jacott dan in haar achtergrondkoortje zongen?
... op de Lion King-school heeft gezeten?

bron: www.idols.nl / Telegraaf
 

punaise

Songteksten van liedjes die Angelique heeft gezongen

punaise
 

punaise

Angelique in de media

punaise
[Artikel] 'Oudje' tussen de tieneridolen (26-02-2006)
Angelique Koorndijk, een van de favorieten voor de winst van de tv-talentenjacht Idols, is zaterdagavond door het publiek weggestemd. Nadat gedoodverfde winnaar Floortje Smit 29% van de stemmen had gehaald dacht iedereen dat direct daarna Angelique de verliezerskrukken mocht verlaten en de veiligheid van de bank mocht opzoeken...Lees verder...


[Nieuws] Mama verlaat Idols (25-02-2006)
Vanavond was het dan zover: de Big Band liveshow bij Idols! Een Big Band vol professionele muzikanten deed haar uiterste best om de vier overgebleven vrouwelijke finalisten te begeleiden bij hun optredens. Ook deze week hadden de finalisten ieder twee nummers ingestudeerd. Daarbij was niet alleen voor echte Big Band nummers gekozen, maar werden ook moderne liedjes in een Big Band jasje gestoken...Lees verder...


[Media] 'Het is een spelletje, het hoort erbij'
Giel Beelen belt deze week met de overgebleven finalisten over hun Idols-avontuur. Vandaag is Angelique aan de beurt.
3FM, 21 februari 2006


[Artikel] 'Oudje' tussen de tieneridolen (29-01-2006)
Waar de Idols-kijkers de jonge Marescha zaterdag naar huis stuurden, mocht oudste deelneemster Angelique door. ,,Daar ben ik als 30-plusser trots op.'' Vier deelnemers kregen zaterdag een nominatie om Idols te verlaten...Lees verder...
 

punaise

Quotes van en over Angelique

punaise
Angelique maakt van de gelegenheid gebruik om vast wat stemmen te trekken: “Bellen voor mij! Ook voor hen, maar eest voor mij!” (Theaterronde 2)

Angelique heeft naast de kans op een zangcarrière nog hele andere motieven om mee te doen aan Idols: “Ik heb een verschrikkelijke laarzentic en ik hoop als ik een plaatsje in de liveshows weet te bemachtigen dat ik heel veel laarzen ga scoren!” (Workshopronde 2)

“Ik kan er heel lang of kort over zijn. Dit is wat bezieling is en zo moet je zingen. Klaar!” Henkjan is duidelijk onder de indruk van Angelique’s performance. (Workshopronde 2)

De voice-over introduceert het geboortejaar van finalist Angelique: “Angelique is niet het enige wonder van 1971. Intell introduceert in dat jaar ook de microprocessor, oftewel de computerchip.” (Liveshow 1)

"De jaren '50/'60 betekent voor mij dat hele zoete, kleurrijke, dat suikerspinachtige en dat mag wel meer ... meer kleur enzo in Nederland!" Angelique legt uit wat ze mist in Nederland. (Liveshow 3)

Angelique geniet nog elke dag van het Idols avontuur: "Ik heb erg naar m'n zin, dat wil ik gewoon nog even zeggen. Ik vind dit zo heerlijk gewoon om dit te doen en het publiek, het is gewoon lekker om te zingen. En soms in je overenthousiasme, vergeet je je tekst wel eens."
Maar Chantal legt haar het zwijgen op: "Nee dat moet je niet zeggen, dat hoort Jerney dan meteen altijd!"
Het is Eric echter die als eerst aan het woord komt: "Het was mij eerlijk gezegd niet opgevallen, dat komt omdat ik zat te genieten!" (Liveshow 3)

Angelique denkt te weten waarom er mooie dames in de videoclips van rocksterren willen meedoen: “Als ik naar die clips kijk, zie ik van die mannen en die zien er soms echt niet uit en dan zijn er van die hele mooie vrouwen op de achtergrond. Dan zit ik te kijken van die worden zeker dik betaald om daar te staan en mooi te wezen!” (Liveshow 4)

Henkjan complimenteert Angelique deze keer ook op haar uiterlijk: “Mijn complimenten hoe je eruit ziet. En die wáánzinnige schoenen. Dat je daarop kunt lopen, echt waanzin!” (Liveshow 4)

Jerney is niet zo blij met de performance van Angelique: ”Als alles al in kannen en kruiken zou zijn, en we zouden nu in de studio zijn, zou ik zeggen: “We doen er nog eentje”. Maar helaas kan dat hier niet.” (Liveshow 5)

Martijn geeft Angelique nog een kleine tip: ”Op een gegeven moment zijn die zenuwen weg en dan wordt het gewoon gezonde spanning. Dat moet je gebruiken hè, op het podium … heb ik wel eens gehoord.”(Liveshow 5)

Ook Angelique heeft een leuke anekdote voor ons: “Bij disco horen ook wijde pijpen en daar heb ik ook een verschrikkelijke herinnering aan. Ik nam afscheid van mijn vriendje, kuste hem, ik rende weg en struikelde over de pijpen heen. Ik keek om en gelukkig had hij het niet gezien. Jaren later vertelde hij me dat hij het wel had gezien en daar hebben ze nog jaren over gelachen.” (Liveshow 6)

“Als je zo’n sexy tekst hebt, mag je best van de camera houden. Dat wil zeggen dat je op de camera de mensen thuis goed kunt bewerken, want je bent een reuze sexy dame!” Een tip van Jerney voor Angelique. (Liveshow 6)

“Ik kan me de laatste keer niet meer herinneren dat ik Valentijnspost heb gehad. Zielig hè?” Angelique hoopt ook duidelijk op meer Valentijnskaartjes dit jaar. (Liveshow 7)

Volgens Erik doet Angelique iets té goed haar best om ons te imponeren met haar zangkwaliteiten: “Ik vind je wel verschrikkelijk goed en dat liet je vooral in het eerste gedeelte horen. En toen begon je wat mij betreft te freaken om te laten horen wat je kan en dat weten we al. Je moet ook gewoon het liedje blijven zingen en af en toe zo’n zinnetje doen.”
Henkjan: “Boe!”
Erik verontwaardigt: “Ja Henkjan boe! Het was gewoon niet zo best!” (Liveshow 7)

Edsilia Rombley kan maar niet geloven dat iemand vrijwillig haar nummer gaat doen: “Je gaat het nummer doen. Ik was helemaal in shock. Hebben ze het geforceerd, hebben ze gezegd je móet dat nummer doen?” (Liveshow 8 )

Edsilia heeft nog een bijzondere tip voor Angelique: “Je moet er een beetje zo’n lekker jus van maken.” (Liveshow 8 )

En Angelique krijg ook nog een compliment van Edsilia: “Je bent ook zo mooi. Zo slank en alles er helemaal op er eraan! Wat erg, maar wat goed! Cut, cut cut!”
Angelique: “Koop haar album hè?”
Edsilia: “Ja die gaat eraan komen, maar eerst stem op Miss Angelique!” (Liveshow 8 )

Henkjan geeft Angelique én Eik een compliment: “Weer zo’n fenomenale compositie, maar dit keer ook fenomenaal gedaan!” (Liveshow 8 )

“Ik moest zo lachen toen ik dat filmpje zag. Toen dacht ik al, volgens mij ben jij bekender dan Edsilia Rombley inmiddels. Ik wil niet zeggen dat je beter bent, maar je kan absoluut met haar samen opgaan.” Henkjan heeft een wel heel erg groot compliment voor Angelique. (Liveshow 8 )

Martijn kondigt Angeliques telefoonnummer wel heel erg toepasselijk aan: “Als je vind dat Angelique het hemels gedaan heeft vanavond en een plek bij de laatste vier verdient of nog wel hoger, dan moet je bellen. Hier op aarde is dat 0909-0305.” (Liveshow 8 )

Henkjan beoordeelt het eerste optreden van Angelique: “Je zei het al Martijn, ze ging los. Maar je ging hélemaal los. Je had geen contact leek het wel met de band.”
Martijn: “D’r zit dertig meter tussen ook!”
Henkjan: “Maar daar heeft zij geen last van met die oortjes!” (Liveshow 9)

“Aan het einde begon je zó los te gaan dat ik je echt kwijt raakte. Het leek wel alsof je stond te trippen. En dan ben je mij kwijt als luisteraar.” Henkjan pakt Angelique stevig aan. (Liveshow 9)

Gelukkig heeft Angelique Martijn wel kunnen overtuigen: “Ik stond te kijken en had iets van I believe! I believe!” (Liveshow 9)

Martijn blikt vast vooruit op een mogelijke succesvolle carrière voor Angelique: “Wat zou je voor jezelf graag willen als je echt succesvol wordt en je kan alles doen waar je zin in hebt?”
Angelique: “Gewoon eens een keer winkelen zonder te denken heb ik genoeg?”
Martijn: “Winkelen! Is het weer winkelen!”
Angelique: “Ja, waarom niet?”
En Martijn is op de hoogte van haar laarzentic: “En dan koop je laarzen zeker?” (Liveshow 9)

“Wat ik absoluut niet zou doen is naakt poseren voor een bekend mannenblad. Zelfs niet voor een miljoen!” Angelique zit duidelijk niet te wachten op aanbiedingen van de Playboy. (Liveshow 9)

Angelique heeft een waarschuwing voor de meiden die wel door zijn naar de halve finale: “Mama gaat weg. Gedraag jullie!” (Liveshow 9)

En wat gaat Angelique missen aan haar Idols-avontuur? “Ik ben echt zo gepamperd, het wordt echt wennen om weer mijn eigen was te doen!” (Liveshow 9)

Henkjan is gelukkig wel onder de indruk van Angelique’s tweede optreden: “Ik geloof dat er maar weinig mensen zijn die in zó’n korte tijd zóveel met kritiek kunnen doen, want je heb jezelf dubbel en dwars hervat!” (Liveshow 9)

“Ik vind dit echt zoals een handschoen passen bij wat jij doet. Het is echt ongelooflijk!” En Jerney roemt Angelique’s goede liedjeskeuze. (Liveshow 9)
 

punaise

Screenshots

punaise
   
 

punaise

Hoogtepunten

punaise


Klik op de play-button om het filmpje te starten.
 

punaise

Geef je mening op ons forum over Angelique!

punaise
 

Reality Net - Realitynet.nl is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.373 seconden met 15 queries.