ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
279 gasten en 5 vaste bezoekers (MollenvangR-Art, Swifty, -ELISE-, trialk, Lukie4)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
9 September
Tweestrijd Online

Finalist Ellen

Door: crew Idolsweb

punaise

Biografie Ellen

punaise
Bijnaam:El
Geboortedatum:14-10-1982
Sterrenbeeld:Weegschaal
Beroep:Docent Muziek
Hobby's:Band Soul Synergy, winkelen, vriendinnen
Goede eigenschappen:Spontaan, goed luisteren
Nachtelijke snack:"Als ik die neem, dan een Vlaams frietje."
Favo nachtkleding:Broek en hemd
Favo drink:Rode wijn
Idool:"Ik heb niet echt één idool."

Wist je dat Ellen...
... fan was van Take That zanger Mark Owen?
... sinds anderhalf jaar een vriend heeft maar nog niet samenwoont?
... Zangeres is in een DuitsNederlandse band?
... Op het conservatorium van Amsterdam jazz studeert ... en daar les krijgt van de vader van Idols-winnaar Boris?

bron: www.idols.nl / Telegraaf
 

punaise

Songteksten van liedjes die Ellen heeft gezongen

punaise
 

punaise

Ellen in de media

punaise
[Media] 'Ik blijf er nuchter onder'
Vandaag belt Giel Beelen met Ellen en spreekt met haar onder andere over de Big Band show aanstaande zaterdag.
3FM, 22 februari 2006


[Nieuws] Idol-Ellen niet blij met manier van wegstemmen (22-02-2006)
Idols-kandidate Ellen geeft in RTL Boulevard aan niet blij te zien met de wijze waarop de Idols-uitslag gehouden werd afgelopen zaterdag. Gewoonlijk lopen degenen die op de Idols-krukken moeten gaan zitten het risico eruit gestemd te worden. Ellen en Harm bleven echter achter op de bank en dachten dat ze door waren naar de volgende liveshow. De rollen waren nu echter omgedraaid...Lees verder...


[Artikel] Ellen gaat door: vader Henk is zijn baard kwijt (13-02-2006)
Een man een man, een woord een woord. Henk Eeftink uit Goor kondigde aan zijn baard eraf te scheren als dochter Ellen bij de laatste vijf van Idols zou zitten. Zaterdag gaat-ie er dus af tijdens de volgende rechtstreekse televisie-uitzending, voor twee miljoen kijkers. Opnieuw zat Ellen Eeftink (23) zaterdagavond bij Idols op de kruk, die niets minder is dan de schopstoel...Lees verder...


[Artikel] De koningin van de kruk (13-02-2006)
Opnieuw belandde Ellen dit weekend op de gevreesde kruk. Om Idols weer te overleven, voor de vierde keer. Verliezer Serge troost Ellen, die wéér een gang naar de kruk niet aankon: ,,Ik brak volledig.''Voor de populaire Serge viel het doek nu wel. Dit keer bleef het niet bij het wegpinken van een traantje...Lees verder...

 

punaise

Quotes van en over Ellen

punaise
De familieleden en vrienden arriveren, maar niet iedereen krijgt bezoek. Dirk-Jan: “Zij hebben gewoon een heel weeshuis hier!”
Ellen: “Wij hebben elkaar.” (Theaterronde 2)

Chantal hoort Ellen uit over haar muzikale familie: “En de hele familie doet mee?”
Ellen: “Eigenlijk wel. Mijn broer drumt, trompet en we zingen met zijn allen.”
Chantal: “Wij hebben elkaar.” (Workshopronde 3)

Martijn is opgelucht dat Ellen niet heeft gekeken naar de clip van ‘Come On Eileen’: “Ik ben zo blij dat je de verleiding hebt kunnen weerstaan om het in een tuinbroek te doen!” (Liveshow 1)

Martijn is ervan overtuigd dat de zanger van Dexy’s Midnight Runners een enorme snor had, maar Erik ontkent dat en hij weet ook nog met zekerheid te stellen: “Nee Martijn, Ellen heeft ook geen snor.”
Martijn: “Nee?” (Liveshow 1)

Martijn vangt Ellen op na haar optreden: "Je was nog zo bang dat het helemaal mis zou gaan met de kleding."
Ellen: "Niet zeggen!"
Martijn: "En het is niet gebeurd hè!"
Ellen: "Nee!."
Martijn: "Dan laten we het daar verder bij."
Maar Jerney laat zich niet de mond snoeren: "Ik kan wel raden wat. Het zou helemaal niet slecht zijn trouwens, trek je een hoop publiciteit mee!" (Liveshow 3)

“Ik ben eigenlijk nóóit agressief, maar soms heb ik wel eens zin om een bord uit de kast te pakken en die keihard kapot te gooien. Bijvoorbeeld als mijn vriend een rare opmerking heeft gemaakt.” Duidelijk echte liefde tussen Ellen en haar vriend. (Liveshow 4)

Ellen en Angelique hebben een klein ongelukje gehad tijdens de opnames van het filmpje: “Toen net toen ik dat drumstel heb gemold, toen heb ik Angelique een tand door de lip geslagen. Nou Angelique ontzettend sorry” en dan zingt ze verder: “Het spijt me, vergeef me...” (Liveshow 4)

Eric weet wat er nog ontbreekt aan de performance van Ellen: ”Het enige dat er nog ontbreekt dat je aardig kan overkomen, het lukt je wel steeds beter. Je hebt iets hards in je, maar ook iets heel liefs in je gezicht en als je dat laat zien, dan win je ze voor je, net als mij … eerlijk gezegd.” (Liveshow 5)

“Ik kom uit het oosten hè? Eerst de kat uit de boom kijken en als hij er eenmaal uit is dan knallen!” Ellen verklaart haar karakter. (Liveshow 6)

Ellen denkt te weten waarom ze niet vaker een Valentijnskaartje ontvangt: “Ik krijg niet veel Valentijnspost, want die knapperds weten niet waar ik woon!” (Liveshow 7)

“In het begin schrok ik even, want je eerste twee tonen waren vals. Het klonk een beetje kleinkunsterig. En op een gegeven moment ging je hart open, ging je stralen en toen was het sensationeel!” Henkjan is onder de indruk van Ellen. (Liveshow 8 )

Ellen’s vader heeft haar wel een erg bijzondere belofte gedaan: “Hij heeft aan het begin dat ik mee ging doen aan Idols gezegd: oké, jullie hebben me nog nooit zonder baard gezien, als je bij de laatste vijf eindigt dan gaat hij eraf!” (Liveshow 8 )

Ellen is erg overtuigd van zichzelf: “Ik ga vanavond ‘Je hoeft niet naar huis vannacht’ zingen, want ik ga nog lange niet naar huis!” (Liveshow 8 )

Martijn zoekt een verklaring voor het gehaast zingen van Ellen: “Net omgekleed ook tijdens de reclame...”
Henkjan: “Maar dat had voor mij niet gehoeven! Hoewel ik dit wel beter vind dan wat je net aanhad. Dus ik begrijp je keuze” (Liveshow 8 )

Ellen vertelt wat voor piano ze wil hebben: “Dat maakt me echt niet uit, het mag een hele goedkope of een hele dure piano zijn. Als het maar niet zo’n stom keyboard zonder pedalen is, want daar wordt ik helemaal gek van!”
Chantal is licht beledigd: “Mijn vader speelt keyboard en die is nu heel boos. Keyboard is niks lulligs hoor!”
Maar ze wil Ellen wel even helpen aan een piano te komen: “Voor alle sponsers: Ellen zoekt dus een piano met drie pedalen!” (Liveshow 9)

Volgens Jerney combineert Ellen de kwaliteiten van Floortje en Raffaëla: “Ellen is eigenlijk de combinatie van de twee die naast haar zitten. Een rockchick!” (Liveshow 10)

Wat heeft Ellen in haar boekenkast? “Dit zijn mijn kookboeken. Niet dat ik er ooit iets uit heb gekookt, maar het staat wel leuk.” (Liveshow 10)

“En dit is mijn bed. Er zaten eerst poten onder, maar die zijn er onderuit geknapt.” Wat doet Ellen toch op dat bed? (Liveshow 10)

En Ellen laat nog even weten dat ze naast muzikaal ook sportief is: “Dit matje haalde ik vorig jaar iedere dag uit de wasmand om mijn stretching oefeningen te doen.” (Liveshow 10)

“Ik ben blij dat jij voor muziek gekozen hebt en niet voor sport!” Jerney beseft dat als Ellen voor een zwemcarrière had gekozen ze hier niet had gestaan. (Liveshow 10)

Henkjan is positief over Ellen’s eerste nummer, maar hij heeft toch nog een klein puntje van kritiek: “Ik vind dat je nog meer de baas moet zijn over het liedje en de band.”
Martijn: “Ja, bescheidenheid hè?” (Liveshow 10)

“Ik vind dat je er een stuk leuker uitziet vandaag.” Erik was blijkbaar niet zo gecharmeerd van Ellen in de voorgaande liveshows.
Chantal: “Onze nieuwe Maik de Boer! Eerst over het haar van Floortje en nu weer over Ellen’s kleding!” (Liveshow 10)
 

punaise

Screenshots

punaise
 

punaise

Hoogtepunten

punaise


Klik op de play-button om het filmpje te starten.
 

punaise

Geef je mening op ons forum over Ellen!

punaise
 

Reality Net - Realitynet.nl is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.3 seconden met 13 queries.