ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
225 gasten en 11 vaste bezoekers (MollenvangR-Art, Loezel, Convans, -ELISE-, Belgarath, Molduck, FrankLapidus, trialk, Nieky, Lukie4, Silvermaiden)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
9 September
Tweestrijd Online

Finalist Serge

Door: crew Idolsweb

punaise

Biografie Serge

punaise
Bijnaam:Sergio
Geboortedatum:15-09-1982
Sterrenbeeld:Maagd
Studie:Communicatie en Multimedia Design
Hobby's:Zingen, Latin American dans, wielrennen
Goede eigenschappen:Prestatiegericht, geduldig, creatief
Stopwoord:Jao, 't is good mèt diech!
Mooiste compliment:"Dat ik een geweldige uitstraling heb (zei Henkjan tijdens de auditie)."
Nachtelijke snack:Knackworst
Favo drink:Maastricht Pèlske (Pilsje)

Wist je dat...
... via de Wildcardshow de finale bereikte?
... op semi-professioneel niveau danst?
... graag een vriendin zou willen?
... alle nummers van The Beatles uit zijn hoofd kent?

bron: www.idols.nl / Telegraaf
 

punaise

Songteksten van liedjes die Serge heeft gezongen

punaise
 

punaise

Serge in de media

punaise
[Nieuws] Serge in 'Dancing with the stars' (22-02-2006)
Tien dagen geleden werd Serge Gulikers totaal onverwacht weggestemd bij Idols, maar het lijkt er op dat hij de eerste finalist van Idols III is die aan een carrière in de media mag beginnen. Volgens roddelblad Story heeft het programma Dancing With The Stars zijn oog laten vallen op de Limburger. Hij zou daarmee het tweede idool zijn na Jim Bakkum die meedoet aan de populaire danswedstrijd...Lees verder...


[Artikel] Serge weer met beide benen op de grond (20-02-2006)
Hij heeft eerst getwijfeld of hij afgelopen zaterdagavond wel naar de show zou gaan. Het is toch confronterend. Het moment op de kruk vorige week zit nog vers in het geheugen van Serge. Het moment dat hij werd weggestemd door de televisiekijkers. Maar de gewezen Idolskandidaat was afgelopen zaterdag toch in de buurt voor een televisie-interview in het kinderprogramma Jetix. Het leek hem wel leuk om dit keer als toeschouwer bij de Idols-show aanwezig te zijn...Lees verder...


[Media] 'Zo snel dat je geprezen wordt als winnaar, zo snel lig je eruit'
Giel heeft Serge aan de telefoon over zijn afvallen afgelopen zaterdag.
3FM, 13 februari 2006


[Nieuws] Serge sneuvelt in 7e liveshow (11-02-2006)
Met Valentijnsdag in het vooruitzicht, staat liveshow 7 al helemaal in het teken van de liefde. De zes overgebleven kandidaten zingen ieder twee lovesongs. Daarbij wordt een erg wisselend niveau bereikt. De juryleden hadden dan ook weer veel op- en aanmerkingen op de optredens. Dit maal niet door de jury verwacht, komt Ellen weer terecht op de kruk...Lees verder...


[Artikel] Van neuriënde computerverkoper tot nationaal idool (23-01-2006)
Serge Gulikers, Limburgs trots in de talentenshow Idols, is zaterdag met zijn versie van Born to be Wild doorgedrongen tot de laatste acht. Bij computerwinkel Paradigit in Maastricht, waar Gulikers werkt, volgen ze de talentenjacht op de voet. Nog hebben zich aan de Avenue Ceramique geen hysterische taferelen afgespeeld. Gillende meisjes die willen zien waar hun ‘idool’ ooit gewoon achter de toonbank stond...Lees verder...


[Artikel] Nick gaf Serge dat trapje richting Idols (30-12-2005)
Serge Gulikers heeft afgelopen zaterdag een plekje veroverd in de talentenshow Idols. Voor de 23-jarige Maastrichtenaar wordt een jongensdroom werkelijkheid, dankzij een vriend. Het is vast beleid van RTL4. De kandidaten voor Idols moeten alle andere media negeren, mogen geen interviews geven...Lees verder...
 

punaise

Quotes van en over Serge

punaise
Chantal wil ook graag weten hoe het Serge verliep na zijn afvallen vorige week: “Serge, je was de nummer 4 van de jury en haalde het net niet. Hoe was de terugreis naar Maastricht?”
Maar Serge laat zich niet kennen: “Lang zoals gewoonlijk.” (Wildcardronde)

Henkjan is kritisch, maar heeft toch ook bewondering voor Serge’s performance: “Petje af dat je überhaupt nog kan zingen met een paar van die vrouwen om je heen.” (Liveshow 1)

“Dan krijg je dat met die hoge noten. Doe het zelf zou ik zeggen!” Martijn smiest met Serge over het kritische commentaar van Henkjan. (Liveshow 1)

Serge legt het verschil tussen Limburgers en Nederlanders uit: “Over het algemeen zijn Nederlanders wat arroganter dan Limburgers.” (Liveshow 2)

“Dat kleine groene tasje komt nu weer uit de motteballen!” Martijn laat op een originele wijze weten dat Serge ‘Little Green Bag’ gaat zingen. (Liveshow 2)

"Ik heb ooit wel eens tegen Serge dat ie zich heel houterig beweegt ... we kunnen constateren vanavond dat dát inmiddels achterhaald is. Hij swingt de pan uit!" Jerney ziet een stijgende lijn in de performance van Serge. (Liveshow 3)

De danskwaliteiten van Serge zijn Martijn ook bij zijn performance opgevallen: "Als je de jive kan, dan weet je alles van blauwe zweetschoenen." (Liveshow 3)

“Een beetje de dancing queen die zegt dat hij born to be wild is. Ik geloof er geen reed van! Het is een beetje Britney Spears die ‘I love Rock and Roll’ verkracht. De mensen vinden het prachtig, het is een joekel van een hit geworden, maar ík vlieg daar niet in. Sorry!” Henkjan vind Serge alles behalve 'born to be wild'. (Liveshow 4)

”De zanger van Train heeft een hele warme stem en zingt lekker lui, achterin. Jij hebt van jezelf een wat kille stem. Wat je niet zo goed hebt gedaan is je timing, je zingt heel voorin.” Henkjan legt uit wat er ontbreekt aan het optreden van Serge. (Liveshow 5)

Eric stoort zich een beetje aan de houding van Serge: ”Ik vind dat als je stilstaat op één plek, te veel wijdbeens staat met je voeten uit elkaar, daar moet je wat aan doen.”
Serge weet wel hoe dat komt: ”Ik was vroeger voetballer en ik wilde altijd precies in de buitenste schoppen, dus vandaar.” (Liveshow 5)

Chantal komt nog even terug op Serges optreden van vorige week: ”Vorige week zei Henkjan “Een Dancing Queen die ‘Born to be wild’ zingt, ik geloof er geen zak van”, dat is wat je letterlijk zei, wat vond je ervan?.”
Serge: ”Op dat moment is het natuurlijk wel hard. Kijk, je hebt natuurlijk een imago als een danser, een lief jongetje en dan kom je in één keer met het nummer “Born to be wild”. Ik kan me wel voorstellen dat mensen dat niet verwachten, dat zal hij waarschijnlijk bedoelen.”
Henkjan: ”Nee, dat bedoelde ik helemaal niet!”
Chantal: ”Daar gaan we het nu niet over hebben, want dit gaat heel lang duren volgens mij!” (Liveshow 5)

Serge vertelt over zijn ervaringen met alcohol: “Minder leuke ervaring is dat ik een keertje een slippertje had in een fonteintje….Ik bedoel uitgegleden hoor!” (Liveshow 6)

Natuurlijk is Henkjan Serge’s nieuwe coupe opgevallen: “Allereerst gelukkig nieuwhaar!” (Liveshow 6)

“Toen die dame om je heen danste, klonk je wat krampachtig. Toen die heren kwamen klonk je relaxt. Ik snap daar wel wat van….of misschien snap ik het juist helemaal niet.” Insinueert Henkjan dat Serge op mannen valt? (Liveshow 6)

Maar hij geeft Serge wel het mooiste compliment wat hij kan krijgen: “Ik heb ooit eens gezegd dat je wel eens de verrassing van Idols kunt worden. Als je zo doorgaat, kun je het zelfs winnen!” (Liveshow 6)

Ook Serge heeft eigen ideeën over romantiek: “Een romantisch avondje met mij? Nah, voor een keertje oké, maar ik hou niet zo van die romantische cliché’s. Waar je me wel voor kunt krijgen? Een keer een romantische lovesong achter de piano voor mijn lover. Kijk, daar hou ik van!(Liveshow 7)

Martijn snelt op Serge toe als de muziek tijdens zijn optreden plotseling stopt: “Ben je nou met een stoelendans begonnen? De muziek stopte, maar iedereen zat al! Dus het spelletje ging even niet door!” (Liveshow 7)

“Ik heb geen relatie, maar ik ben wel op speurtocht.” Een stille hint van Serge voor de beschikbare dames van Nederland. (Liveshow 7)

“Met zo’n vraag maak je natuurlijk nooit vrienden. Die ga ik ook niet maken, bijvoorbeeld ook niet bij mij thuis. Daar zijn ze allemaal fan van Serge. Maar ik vind dat hij het vanavond niet goed heeft gedaan en daarom weg zou moeten.” Erik heeft iets uit te leggen vanavond als hij thuis komt. (Liveshow 7)
 

punaise

Screenshots

punaise
 

punaise

Hoogtepunten

punaise


Klik op de play-button om het filmpje te starten.
 

punaise

Geef je mening op ons forum over Serge!

punaise
 

Reality Net - Realitynet.nl is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.321 seconden met 13 queries.