Auteur Topic: Zangtalent verdwijnt, uitstraling belangrijker?  (gelezen 3074 keer)

Offline Fabiann

  • winnaar WIDM-pool 2008
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Zangtalent verdwijnt, uitstraling belangrijker?
« Gepost op: 18-02-2006, 17:24:29 »
Hind zei het al dat de zangkwaliteit dit jaar erg laag ligt en ook zei ze dat de jury te mild is. Ze heeft absoluut gelijk, moet je maar eens de filmpjes van Idols 1 gaan bekijken, dan hoor je toch echt het verschil. Zosja zong geen noot fout maar toch moest ze gaan omdat ze niet populair was. Maar dit maakte niet uit want de andere 9 konden ook allemaal zingen.

Als we dan naar Idols 2 kijken dan zijn er goede zangers en zangeressen, maar ook barslechte zangers en zangeressen, er wordt nu meer gekeken naar de uitstraling van iemand dan naar iemands zangkwaliteit.

En dan zijn we nu bij Idols 3, Renske kan niet zingen, zo is het gewoon, maar ze heeft een leuke uitstraling volgens de jury. Maar ze kan niet zingen, ze is echt niet de enige.

En dat is wel erg jammer, het talent is geweest.
« Laatst bewerkt op: 18-02-2006, 19:11:34 door Faabjuh »
🜃

Offline theo fijn

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Zangkwaliteit is niet meer te horen
« Reactie #1 Gepost op: 18-02-2006, 17:34:23 »
Stoppen met Idols het is weer leuk geweest

Offline Fossiel

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Ben jij niet gewoon de mol?
Re: Zangkwaliteit is niet meer te horen
« Reactie #2 Gepost op: 18-02-2006, 20:15:38 »
Stoppen met Idols het is weer leuk geweest
Mee eens

Faabjuh, je hebt helemaal gelijk. Maar ik moet er wel bij zeggen dat Jim niet kon zingen..

Offline v1ncent

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Zangtalent verdwijnt, uitstraling belangrijker?
« Reactie #3 Gepost op: 19-02-2006, 22:49:33 »
Niet stoppen met idols !
Er is echt nog wel genoeg talent in NL, er komen steeds nieuwe bij..(of jonge mensen die nu oud genoeg zijn, of mensen die eerst zich niet durfden op te geven) , deelnemers van vorige jaren zijn nu misschien beter geworden en maken nu wel een kans...ENNNN het is leuke tv :D

maar goed daar ging dit topic niet helemaal over.. Een idool is een mix tussen zingen..goede performances..en uitstraling, je hoeft niet heel goed te kunnen zingen, maar dan moet je wel enige compensatiepunten hebben... dans,uiterlijk,gedrag,uitstraling

Ik denk dat idols gewoon moet doorgaan omdat het een handige manier is om mensen in nederland een kans te geven om een platencontract te bemachtigen... zonder idols gaat dit een stuk moeilijker hoor..dan moet je wel HEEEl goed zijn en HEEEEL veel moeite doen  (demo's/platenmaatschappijen enzo)
Da Vincie