Ron

Han13
Op zich was dit wel een aardige performance, maar meer dan dat ook niet. Ik vond het niet heel bijzonder en daarom eigenlijk te matig als je echt een idool wil worden.

Chriz
Ik vond dat je het goed hebt gedaan, helaas vond ik het nummer net iets te zoetsappig en omdat je van de 10 toch al de 'meest gewone' bent, is dat niet in je vooroordeel. Probeer extravaganter te zijn.

N@ncy
goed gezongen, goed nummer, past goed bij je, je ziet er goed uit, maar toch zie ik geen idool.

bertha531
Ik ben nog steeds geen fan en zal het wel niet worden, maar op zich wel redelijk gezongen. Mischien moet tijdens je optreden es wat van die salto's doen!

Irma

Han13
Ondanks je stemproblemen, heb je goed gezongen. De uithalen vond ik wel wat schreeuwerig, maar dat is dan misschien ook daaraan te wijten. Ik zie nog steeds een kanshebber op de overwinning in je.

Chriz
Als het alleen om de stem draaide, kick je iedereen naar huis, maar ik vond je performance niet zo goed, omdat je geen gevoel wist over te brengen op mij.

N@ncy
Totaal verkeerd nummer, wat zonde. Je deed het verder goed, maar liedjeskeuze is nu echt heel belangrijk. Let hierop, dan weet ik zeker dat je voorlopig niet meer op die kruk komt.

bertha531
Dat gezeur aldoor over stemproblemen, daar geloof ik niet zo in. Gewoon zingen! En dat viel wel wat tegen deze keer, dat lag denk ik eerder aan de keuze van het nummer dan aan problemen met zingen.

JK

Han13
Ik vind je wel een stuk beter zingen dan in de workshop, maar mijn idool zul je niet worden. Daarvoor vind ik je gewoon niet goed genoeg.

Chriz
Ik snap dat mensen van jouw muziekgenre je heel goed vinden, voor mij ben je 'de zoveelste'.

N@ncy
je verrast me positief. Ik ben nog steeds niet overdondert, maar het klonk niet eens onaardig.

bertha531
*gaap gaap*

Meike

Han13
Ja, wat moet ik hierover zeggen? Je hebt met deze performance voor mij wederom bevestigd dat je echt geen goede zangeres bent. Jij hoort niet thuis in de liveshows.

Chriz
Ook jij hebt een eigen geluid, alleen vind ik dat geluid niet zo aangenaam. Door dat eigen geluid ben ik ook bang dat je te eenzijdig bent en daarom de terechte afvaller.

N@ncy
Je zong 2 regels tijdens ´you got the music in me´ en die zong je zowaar heel overtuigend en sterk, maar nu slaat de onzekerheid weer toe en dit komt je stem zeker niet ten goede.

bertha531
Tja, je hebt zelf ook wel bewezen nu dat je eigenlijk niet thuis hoorde in de finale's. Jammer dat iemand anders nu de kans om zich te bewijzen hierdoor is misgelopen.

Robin

Han13
Ik denk eerlijk gezegd niet dat ’t aan dat snoepje alleen ligt dat je niet goed gezongen hebt. Je bent volgens mij gewoon niet zo’n geweldige zanger. Gelukkig maakt je looks veel goed.

Chriz
Ondanks het snoepje vond ik het wel heel goed, je hebt een eigen geluid en jij bent voorbestemd om een tieneridool te worden.

N@ncy
Je hebt een kinderlijke stem waar ik me steeds meer aan begin te ergeren. Je doet het niet slecht, maar niet goed genoeg wat mij betreft om een idool te worden.

bertha531
Weer iemand waar ik 'niets mee heb'. Maarja, een goede middenmoot, laat ik het daarop houden.

Alice

Han13
’t Lijkt net alsof je zo uit de douche bent gestapt. Je kapsel is echt vreselijk….en je zang trouwens ook!

Chriz
Ook al ben je fake, je weet het te brengen met een performance. Ik ben bang voor je dat de anderen te goed voor je zijn.

N@ncy
zo nu ga ik eens harde woorden spreken, want je zong echt slecht. Bovendien ben ik jou puberale ´in the pocket´-gedrag echt spuugzat (waar zijn die kotssmileys als je ze nodig hebt???). Misschien niet vandaag, maar wat mij betreft hoef ik na volgende week niks meer van jou te horen.

bertha531
Iedere keer denk ik van, mischien gaat het nu wél beter, maar het viel alweer tegen. Volgende keer dan maar?

Maud

Han13
Ik begrijp niet dat je niet gek wordt van al dat haar in je gezicht. Maar je performance was wel goed. Ik ben niet zo enthousiast als in de workshop, maar goed genoeg om door te gaan.

Chriz
Pink past helemaal niet bij jou. Het tegenovergestelde van wat wel bij je past. Dat je het dan toch overtuigend en goed neerzet is heel erg goed. Bovendien heb je iets wat veel grote artiesten missen. Jij bent (of in ieder geval komt over) alsof je helemaal jezelf bent! Top!

N@ncy
Ja meid, ook nu weer goed. Ondanks je stemproblemen, lijkt het bij jou zo makkelijk te gaan. Je hele performance is goed, echt toppie!

bertha531
Het spetterde er niet vanaf, maar je hoort wel echt bij 'de beteren'.

Eric

Han13
Tegenover Robbie’s uitvoering van dit nummer, valt deze performance natuurlijk ’n beetje in ’t niets. Maar op zich breng je ’t wel leuk en weet je me daarmee wel te boeien.

Chriz
De performance maakte het helemaal geweldig, want een goede stem heb je niet. Ik ben benieuwd hoelang je nog mee kunt surfen met een goede performance.

N@ncy
Je zingt het een beetje hees, het past wel goed bij het liedje, maar ik ben niet overtuigd dat jij een idool bent.

bertha531
Dit vond ik dan weer een onverwacht goed optreden. Maar ik vraag me af of je de komende afleveringen kan blijven verhullen dat je niet zo goed kan zingen. Maar deze keer is het in ieder geval prima gelukt!

Marlies

Han13
Het nummer dat je gekozen hebt vind ik echt vreselijk, maar je hebt ’t wel goed gebracht. Toch ben ik er nog niet helemaal uit of ik jou wel als idool kan gaan zien.

Chriz
Je bent gegroeid in alles. Wat een performance en je uiterlijk is ook enorm verbeterd. Je wordt steeds meer mijn idool en was de verrassing van de avond.

N@ncy
Mijn idool ben je nog steeds niet, maar je hebt wel een hele goeie performance neergezet, waardoor ik zeker weet dat andere zeker overtuigd zullen zijn.

bertha531
Ja, goed optreden weer. Niet helemaal zuiver overal, maar 1 van de betere optredens deze avond.

Boris

Han13
Jij blijft echt geweldig, wat je ook doet. Ook nu met dit in mijn ogen mindere nummer vond ik je weer briljant!

Chriz
Je deed het heel goed......geloof ik. Ik vond de keuze van je nummer weer niet veelbelovend en het sprak me persoonlijk niet aan, neemt niet weg dat je goed bent.

N@ncy
Leuke eigen draai gegeven aan het nummer, eens een keer een ander liedje van jou kant. Leuk om te horen dat je dit ook kan, het gaat je net zo makkelijk af en dat stoere mag je wel meer laten zien wat mij betreft.

bertha531
Je gaat absoluut ver komen, en dit optreden was weer goed, maar dat gebruik van die kopstem de hele tijd begint me nu al wel te vervelen, dat mag wat mij betreft wel wat minder.