Welkom op IdolsWeb.org: dť fansite voor Idols

Welkom bij Idolsweb.org!

And the winner is...
RAFFAňLA!!!

Meer dan 11.000 stars-to-be hadden zich dit jaar ingeschreven voor de derde editie van Idols, het programma waarin met op zoek gaat naar het nieuwe Nederlandse popidool. Na twee succesvolle  series, is ook deze serie weer succesvol gebleken. Al snel werd duidelijk dat er dit jaar een vrouwelijke winnaar zou zijn. In een spetterende finale namen Floortje en RaffaŽla het tegen elkaar op. Ze zongen een duet, een solonummer uit een eerdere liveshow en een nieuw nummer 'right here, right now' wat door de winnares meteen op single uitgebracht gaat worden. Met 58% van de stemmen, werd RaffaŽla de winnares van idols 2006!


Wat heeft IdolsWeb.org je te bieden?
De uitzendingen zijn afgelopen, maar Idolsweb.org zal RaffaŽla zeker in de gaten blijven houden en natuurlijk de andere Idolskandidaten. Dus check deze site regelmatig voor nieuws en natuurlijk blijft ons forum open zodat je daar kunt blijven discussiŽren over Idols. Mocht er een Idols4 komen, dan zal idolsweb.org je zeker weer voorzien van alle info!


Wij doen er alles aan om idolsweb.org zo up to date mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat door de grote toestroom aan informatie, deze niet direct online te vinden is. Wij vragen hiervoor jullie begrip