Presentatie

Martijn Krabbé

Martijn wordt geboren op 26 maart 1968 als de zoon van acteur Jeroen Krabbé en groeit op in Amsterdam. Op 14-jarige leeftijd al wordt Martijn verliefd op radio maken. Hij wil graag van zijn hobby zijn werk maken en dat lukt. Vanaf 1987 presenteert hij De Nationale Top 100, De Mega Top 50, Dancetrax, Nachtwacht en Wereldhits.

Naast radio presenteert hij ook tv-programma´s als ‘Popformule’, ‘Ministars’, ‘Powerplay’, ‘Dat Zeg Ik Niet’, ‘Jackpot’ en de talkshow ‘Krabbé voor de Tros. In 1995 maakt hij de overstap naar RTL4, waar hij vijf jaar lang het wekelijkse programma ‘Postcode Loterij Recordshow’ presenteert. Daarna is hij nog te zien in het programma ´Win een sponsor´, ´Kiezen of delen´ en presenteert hij de vierde editie van Big Brother. Ook steekt hij sinds 1999 de handen uit de mouwen in ´In Holland staat een Huis´ waarin twee bevriende stellen elkaars huis een metamorfose geven met behulp van een stylist.

Zijn radiocarrière staat, na afgelopen jaar nog wel een dagelijks radioprogramma bij Noordzee FM gedaan te hebben, even op een laag pitje. Hij gaat helemaal voor tv en gaat samen met Chantal Janzen de presentatie van Idols III op zich nemen. 

Bron: www.idols.nl