Marlies

Han13
Ja leuk gedaan! Ik was erg benieuwd hoe jij dit soort muziek zou gaan brengen als echte rock-chick, maar je hebt t erg leuk gezongen.

Chriz
Pieuw! Je hebt je er toch heen geslagen. De volgende keer weer een rocknummer hoop ik. Dan zien we je weer echt spetteren!

N@ncy
Goede eigen interpretatie, ja, ik geloofde er vandaag wel weer in.

bertha531
Klonk erg goed weer. 1 van de besten weer deze avond!

Robin

Han13
Al n hele verbetering ten opzichte van vorige week! Misschien lag t toen toch echt aan dat snoepje dat je niet zo goed zong! Ik ben nog steeds niet echt fan, maar wat mij betreft zou je wel door mogen naar de volgende liveshow.

Chriz
Niet slecht, niet goed. Een beetje hijgerig, maar ondanks dat heb je een eigen sound. Onverdient eruit, als je het mij vraagt.

N@ncy
Nee, ook deze keer was ik weer niet onder de indruk van je stem. Je looks heb je echt mee, maar of dat genoeg is?

bertha531
Ik laat er geen traan om dat we jouw niet meer terugzien, maar ik vond je niet de allerslechste van deze avond.

Alice

Han13
Oh wat slecht dit! Zo slecht gezongen en zo fake! Kunnen we jouw wildcard niet alsnog intrekken en je omruilen voor Nick?

Chriz
Als je nu eens vrijwilig opgaf, beloof ik dat ik een poster van je boven mijn bed hang en alle koekjes van jou bij de winkels bestel. Ik heb het gehad met jou.

N@ncy
Het is een swingend nummer, maar je hebt geen stap verzet. Je ziet er op zich wel flitsend uit vanavond, maar nee, ik heb het echt met je gehad.

bertha531
Dat was weer niet zo best. Het wordt gewoon niet beter h? Jammer.

Boris

Han13
Deze performance kun je met maar 1 woord beschrijven: subliem!

Chriz
Ik zie nu ook in waarom jij nu al de absolute winnaar bent voor Idols. Je kunt denk ik alle kanten op met je stem en behalve Hind heb ik bij Idols nog niet zo'n goede kandidaat gezien.

N@ncy
Lekker stoer, je bracht het nummer met een goeie eigen interpretatie, lekker stoer, of had ik dat al gezegd?

bertha531
Tja, bij jouw weet je gewoon, die gaat fluitend zingend naar de laatste finale's toe. Maar nu mag je wel eens een beetje anders kijken, het lijkt aldoor alsof je een citroenschil in je mond hebt.

JK

Han13
Ik ga t steeds minder onprettig vinden om naar je te luisteren, dus dat is wel positief. Maar toch vind ik je nog steeds 1 van zo velen

Chriz
Motown dat ligt je wel. Weet je wat het is, ik ben bang als jij een CD maakt, dat er dan 12 bijna dezelfde nummers op komen te staan.

N@ncy
Je ziet er schattig uit en met je hese stem lijkt het wel wat, maar nee, qua zang ben je echt niet 1 van de beste.

bertha531
Ik heb er helemaal niets mee, maakt niet uit hoe je eruit ziet. Maar je hebt blijkbaar fans, dus ga zo door zou ik zeggen.

Maud

Han13
Je bent nu net n kloon van Jerney met dit kapsel. Ik hoop volgende week weer wat krullen te mogen ontdekken. En verder heb je wel aardig gezongen, maar meer dan dat vond ik t niet.

Chriz
Als de mensen jou kiezen, betekent dat al dat je een x-factor hebt, maar je laat je nu zo omscholen tot iemand met een standaard-popidool-uiterlijk dat dat aparte is verdwenen. Jammer, want alleen je stem is niet genoeg. Leuk gezongen, maar niet echt: Jeeuh!

N@ncy
Jerney steekt niet voor niks haar haren op, en nu laat jij ze tutterig hangen. Minpuntje, maar je zang vond ik wel weer erg goed.

bertha531
Wat meer van jezelf laten zien betekent volgens mij niet dat je iedere week een metormafose moet ondergaan, maarja. Sommige popidolen komen er ver mee. Je zang was niet echt bijzonder deze keer, na 2 zinnen had ik het hele nummer wel gehoord.

Eric

Han13
De jury weet dat jij geen goede zanger bent, t Nederlandse publiek weet dat je geen goede zanger bent, je zelf weet dat je geen goede zanger bent, wat doe jij hier dan nog? t zal wel die leuke vrolijke uitstraling zijn, maar dat is voor mij helaas echt niet genoeg.

Chriz
Je stem klinkt alsof je een hele vijver kikkers in je keel hebt zitten, je stem schiet ver te kort vergeleken bij de anderen.

N@ncy
Je ziet er schattig uit en met je hese stem lijkt het wel wat, maar nee, qua zang ben je echt niet 1 van de beste.

bertha531
Natuurlijk was je weer niet 1 van de besten, maar ook deze week ben je alweer een ronde verder gemazzeld! Ben echt benieuwd hoe lang je dat vol kan houden; hoogstens nog 1 aflevering denk ik.

Irma

Han13
Tot nu toe kun je in de liveshows nog niet tippen aan je performance in de workshop. Erg jammer vind ik dat. Ik hoop dat je kwaliteiten volgende week wel uit de verf komen.

Chriz
Nog altijd op zoek naar het goede nummer denk ik. Kom eens met een nummer van Skunk Anansie of zoiets, dan ga je vlammen. Ik weet het zeker!

N@ncy
Ja, dat klonk weer goed vanavond! Toch weet ik niet of je het idool zult worden, maar jij komt er toch wel.

bertha531
Mischien ben je niet echt geschikt als een winnaar voor idols, aangezien je veel stijlen muziek moet kunnen zingen en dat kan je volgens mij niet. Maar je hebt het wel in je om een idool worden.

Ron

Han13
Jij bent vandaag n paar plaatsjes gestegen in mijn top 10! Je hebt echt n goede performance laten zien. Ik zie alleen nog steeds geen popidool in je, maar alleen n soort van nieuwe Ren Froger.

Chriz
Je was n van de beste gisteren en je hebt me verpletterd. Goed gedaan!

N@ncy
Ron: je kiest de goeie nummers uit die precies bij je passen. Ik zie je geen idool worden, maar qua zang zit het goed.

bertha531
Tja, goed gekozen nummer weer, en je zingt gewoon goed.