JK

Han13
Hoewel ’t helemaal niet verkeerd klonk, blijf ik niet zo enthousiast over jou. Ik heb gewoon niet veel met je.

Chriz
Je coolness viel in de rap tegen, want je stem is veel te zoetsappig. Je komt er wel, maar voor mij persoonlijk ben je te beperkt.

N@ncy
Tja, rappen hoef je van mij niet vaker te doen, maar voor de rest klonk het zeker niet verkeerd.

bertha531
Dat Spaanse gebrabbel vond ik wel grappig! Dat moet je vaker doen.

Maud

Han13
Weer niet echt bijzonder vond ik. Je blijft me iets ‘te gewoon’om ’n idool te worden.

Chriz
Maud zoals Maud bedoelt is. Hier zat ik op te wachten, helaas dat je bijna geen Maud meer ziet door dat beverkapsel en die laag make-up.

N@ncy
ja, dit is helemaal jouw nummer. Je zingt het erg goed en leeft je helemaal in. Ik kreeg net geen kippenvel maar dat kan ook door je kapsel komen.

bertha531
Al weer stukken beter dan vorige week. Maar wanneer is die identiteitskapsel-crisis eens over?

Eric

Han13
Je slechte stem begint me steeds meer te irriteren en iedere week begrijp ik er steeds minder van dat je nog hier bent. Een leuke kop is gewoon niet genoeg.

Chriz
Je probeert grappig over te komen, omdat je zelf ook wel doorhebt dat je er anders niet komt. Pffft, jammer hoor.

N@ncy
je weet het publiek te charmeren met je uitstraling, maar qua zang hoort iedereen echt wel dat het helemaal niks is. En goed kunnen zingen, daar gaat het tenslotte ook om.

bertha531
En alweer een ronde verder! Maar het moet niet meer te lang duren nu vind ik. Vanavond was weer erg matig.

Irma

Han13
Het kon er weer mee door, maar ik zag nog steeds bij lange niet de Irma van de workshops. Hopelijk komt die volgende week om de hoek kijken. Maar zorg wel dat je niet ’t volgende ‘slachtoffer’ van Alice wordt!

Chriz
 ::bravo::

N@ncy
Zeker beter dan de afgelopen 2 weken, je was ontspannen en zong erg goed. Toch mis ik ergens nog de irma van de voorgaande rondes…

bertha531
Alweer stukken beter! Eindelijk een nummer wat je beter ligt, maar je kan absoluut nog beter.

Ron

Han13
Na je optreden van vanavond wilde ik definitief ook jouw fan worden, maar de Nederlandse kijkers gooide roet in ‘t eten. Weet je wat: ik word ’t gewoon toch! Je bent echt top!

Chriz
Ik vond het goed, ik vond zelfs dat je elke week weer een stukje beter wordt, helaas werd het bruut verstoord. Het nummer kende ik niet, des te beter dat je mij wel kon boeien.

N@ncy
Ik heb eerder gezegd dat ik je geen idool vind, maar qua zang was deze keer echt 1 van de beste van de avond. Jammer dat het een wat onbekend nummer was, maar zeker erg goed gezongen.

bertha531
Ja het was wel even vals, maar je was zeker niet de slechtste van de avond. Mischien werd die arrogante houding van je niet echt gewaardeerd?
Of je had natuurlijk een paar salto's moeten maken he.
Jammer...

Alice

Han13
Ik heb ’t nu echt helemaal gehad met jou. Ik weiger je vanaf nu nog ’n beoordeling te geven. Al blijf je er nog weken in, van mij zul je niks meer horen.

Chriz
Ik kon je nauwelijks horen. De achtergrondzangeressen stonden veels te hard en jij viel in het niets. Een dikke onvoldoende voor de techniek. Dat mag ook weleens gezegd worden.   ::niet-ok::

N@ncy
Ik hoorde het achtergrondkoortje duidelijker zingen dan jij, maar het zal vast wel weer supervals zijn geweest. Qua uiterlijk ging het deze keer wel, maar in dit programma moet je ook goed kunnen zingen en dat kun jij echt niet.

bertha531
Tja.  ::ohno::
Stiekum hoop ik toch dat je ver gaat komen, omdat ik iedere week wel weer benieuwd ben naar de commentaren van HenkJan en de andere idolswebjuryleden. ::bravo::

Boris

Han13
Dat gezeik over de verkeerde nummerkeuze moet maar ‘ns ophouden. ’t was wel duidelijk dat dit ook niet echt je eigen keuze was. Bovendien zong je ’t gewoon weer goed. Klaar. En zorg dat je niet ’t volgende ‘slachtoffer’ van Alice wordt!

Chriz
Bij vlaagjes briljant en dat was genoeg. Helaas ligt Rock jou niet, maar toch was het niet slecht.

N@ncy
Zeer gedurfd liedje, maar helaas was ik deze keer niet zo onder de indruk. Blijf letten op je muziekkeuze, want anders kom ook jij direct een keer op die kruk te zitten en dat zou erg zonde zijn.

bertha531
Klonk best lekker hoor, maar 't orgineel is beter.  :P
Absoluut niet het beste optreden van je tot nu toe.

Marlies

Han13
Maar meisje toch, wat ’n zonde dat die airco of wat dan ook op je stem is geslagen. Hopelijk volgende keer beter. Maar zorg wel dat je niet ’t volgende ‘slachtoffer’ van Alice wordt!

Chriz
Je moest nodig naar de wc, vandaar dat bekrompen gezicht. Ik vond het 3maal niks. Eric en Alice-niveau vandaag.  :( 

N@ncy
Nee het was zeker niet goed vanavond. Het leek alsof je zelf niet goed wist wat je ermee aanmoest. Smeren die keel en volgende keer weer knallen.

bertha531
Poeh, dat ging helemaal mis vanavond zeg. Snel vergeten maar dan?