Het commentaar van onze idolswebjury na de 5e liveshow

Commentaar van idolsjury

Wil je weten wat het commentaar van Edwin, Jerney, Eric en HenkJan zelf was? Bekijk onze deelnemerspagina´s bovenin het menu, kies je favo deelnemer en lees of dit overeenkomt met het oordeel van onze idolswebjury  :)

Eric

Han13
Hoewel dit misschien je beste optreden tot nu toe genoemd kan worden, blijf je gewoon ’n slechte zanger. Ik vind je ’n schatje, maar ik ben blij dat jij moest vertrekken.

Chriz
Ik zeg al genoeg als ik zeg: 'Gordon deed het beter'.

N@ncy
Nou, dit was wel 1 van je beste optredens, alhoewel het zingen natuurlijk echt beneden de maat blijft.

bertha531
Bij vlagen weer vreselijk vals. Terechte afvaller.

Marlies

Han13
’t leek vanavond echt alsof je bekaf was tijdens ’t zingen. Je leek helemaal buiten adem. Buiten dat klonk ’t wel aardig.

Chriz
Mwah, wat gewoontjes...

N@ncy
Ja, dit nummer lag je wel, alhoewel ik dat ´buhnebeest´ beter bij je vindt passen.

bertha531
Wel een goed gekozen liedje en mooi ingetogen gezongen. Wel eens leuk voor de afwisseling.

Boris

Han13
Ik dacht echt dat dit thema voor jou ’n drama zou worden, maar niets was minder waar! Ik zat met kippenvel op de bank. Jij kan blijkbaar toch alles!

Chriz
Ja, dit doe je leuk. Maar we wisten al dat je het Idol van dit jaar zou gaan worden.

N@ncy
Verrassend goed. Ik was bang dat Nederlandstalig niet jouw ding was, maar je hebt het er erg goed afgebracht.

bertha531
Weer een thema waar je je met gemak doorheenslaat. Ik vraag me af of er een thema is wat je niet ligt. Jodelen mischien? Nee, dat kan je waarschijnlijk ook wel...

Irma

Han13
Je hebt natuurlijk goed gezongen en ’t was natuurlijk onterecht dat je op de krukken belandde. Maar toch is er iets waardoor ik je steeds minder bijzonder vind. Ik vind je ’n wat eentonige stem hebben en dat vind ik steeds onprettiger om naar te luisteren.

Chriz
Heel goed gedaan, de beste performance van de avond.

N@ncy
Je zong zeker niet verkeerd en je ziet er goed uit. Toch vind ik een ballad niet zo bij je passen.

bertha531
Ik snap niet dat je op de krukken belandde, want ook al lag dit nummer je niet, blabla, geweldig gezongen gewoon.  ::ok::

JK

Han13
Ik heb me echt rot gelachen onder dit optreden. Geweldige show, maar de zang was natuurlijk niet echt van grote kwaliteit. Nu denk ik ook dat ’t moeilijk is om met dit liedje uit te blinken qua zang.

Chriz
Hell yeah! Je hebt je er heel goed uitgeredt. Qua zang ben je het niet, maar voor de rest ben je voor mij de verrassing van het jaar!

N@ncy
Je maakt je er makkelijk vanaf vanavond. De show eromheen lijkt voor jouw belangrijker dan de zang. Ik heb het nu wel een beetje met je gehad eigenlijk.

bertha531
JK huppelend over het podium. Dat is voor mij een mooi moment om ff naar de wc te gaan. Bedankt voor je optreden dus!  ::ok::
En die pet of klep of wat het ook is zat wel even helemaal verkeerd he.  ::ohno::

Maud

Han13
Dit was duidelijk je slechtste optreden tot nu toe. Ik dacht dat dit helemaal jouw thema zou worden, maar je zong gewoon echt slecht. Bovendien vind ik je optredens nog steeds saai.

Chriz
Ik vind het een leuk nummer en dat is je voordeel. Helaas denk ik dat je het niet lang meer uithoudt. Je uiterlijk was dit keer wel weer leuk.

N@ncy
Ja misschien gewoontjes, maar op die valse noot na ben ik toch wel enthousiast. Als ik jou zie moet ik wel elke keer aan Dido denken, maar ach, die heeft het ook ver geschopt…

bertha531
Tja, het was (weer) saai. En dus niet qua uiterlijk dus maar qua zang. Experimenteer nu eens een keer met je stem zou ik zeggen!