Idolsjury

Wil je weten wat het commentaar van Edwin, Jerney, Eric en HenkJan zelf was? Bekijk onze deelnemerspaginaīs bovenin het menu, kies je favo deelnemer en lees of dit overeenkomt met het oordeel van onze idolswebjury   :D

JK

1e optreden:
Han13
Tja, ít origineel van Usher vind ik al niet zo geweldig, maar dit was nog minder. Ik had echt de neiging om weg te gaan zappen.

Chriz
Ik vind dit zo'n saai nummer en eigenlijk werd het door jou niet veel leuker.

N@ncy
Nou, niet onaardig eigenlijk. Alhoewel je met je outfit en spectakel niet echt een mooi plaatje was tussen de liveband.

bertha531
Vreselijk nummer en vreselijk gezongen... Na 5 seconden was ik er al zat van.

2e optreden:
Han13
Wat ín lachertje dit. Je hebt nauwelijks gezongen en die combinatie van liedjes die je gemaakt hebt is werkelijk waardeloos. Ik begrijp ook niet dat je hiermee weg kwam, want tenslotte heb je de helft van de tijd helemaal niet ít nummer gezongen dat voor je uitgezocht was.

Chriz
Je eigen interpretatie was ver gezocht. Ik snap ook niet zo goed waarom het publiek wou dat je dit zong. Helaas was mijn eigen keuze voor jou 'Bassie & Adriaan Tune' er niet door gekomen, dat past veel beter bij jouw stem!

N@ncy
Het was duidelijk, je kende het hele nummer niet en probeerde er maar wat 'leuks' van te maken. Helaas, dat is niet gelukt.

bertha531
Als je niet hoeft te zingen, maar een beetje kan oplezen is het nog lang niet zo slecht!

3e optreden:
Han13
Reggae past inderdaad wel goed bij je. Maar je blijft ín niet zo goede zanger, dus eigenlijk hoor je niet in de finale thuis, en eigenlijk ook niet in deze halve finale.

Chriz
Dit past helemaal bij jou. Ik kon geen foutjes ontdekken.

N@ncy
Als je echt denkt dat je het kunt gaan maken in de muziek, dan moet je dit genre gaan doen. Misschien scoor je nog eens een hitje, wie weet.

bertha531
Dit was je beste optreden van de avond, dit ligt je wel. Maar absoluut terecht dat je niet de finale haalde.

Maud

1e optreden:
Han13
Ik vond ít eik niet echt veel bijzonders. Zo goed zong je dit echt niet en ik begrijp ook niet waarom de jury zo enthousiast was. Dat vond ik niet terecht.

Chriz
Dido ligt jou blijkbaar wel, ik vond dat je het heel erg goed deed.

N@ncy
ik wist het, iets van Dido. Die muziek past namelijk echt goed bij je. Ik vond het een goeie performance, alleen die rokjes alsjeblieft niet nog korter...

bertha531
Wel een prettig optreden, en pas ook goed bij je enz enz... maar het orgineel is beter. :P

2e optreden:
Han13
Dit nummer past gewoon niet bij je. Je bent ín net hockeymeisje en absoluut geen Sugababe. Maar toch wel aardig gezongen verder. Enne, ik dacht vorige week dat je rokje niet nůg korter kon, maar je hebt vanavond laten zien dat ít toch nog kan. Bravo!

Chriz
Jeez, je stem is wel mooi, maar erg beperkt, af en toe zit je te knerpen.

N@ncy
viel een beetje tegen vond ik. Het nummer is snel, maar door deze versie leek het alsof je de trein moest halen.

bertha531
Jerney mag het dan prachtig vinden, maar ik vond je heel onwennig bewegen in deze kleren. Maarja, hoe meer bloot Henk Jan ziet, hoe positiever z'n commentaren... De finale gewoon naakt doen dus!

3e optreden:
Han13
Bij dit nummer kom je eindelijk goed uit de verf. Echt mooi gezongen, maar als ik eerlijk ben hoor ik toch liever Borisí versie van dit nummer.

Chriz
Tot zoverre de beste Maud-performance. Helemaal oke!

N@ncy
Kippenvel!

bertha531
Superoptreden.† ::ok::

Boris

1e optreden:
Han13
Ik vreesde ervoor dat dit nummer moeilijk voor je zou worden, maar ít was weer fantastisch! Ik denk dat iedereen RESPECT voor je heeft, omdat je telkens weer zo goed presteert.

Chriz
Jij geeft je eigen draai aan het nummer en het klinkt nog lekker ook!

N@ncy
Inderdaad, the king of soul! Hartstikke goeie performance.

bertha531
Weer niets op aan te merken. Saai hoor.

2e optreden:
Han13
Tja, ik kan hierbij eigenlijk alleen herhalen wat Jerney ook al gezegd heeft. Ik vind dit nummer ook echt waardeloos, maar jij hebt ít op ín manier gebracht, waardoor ik ít toch aangenaam vond om naar te luisteren. Ik vond ít zelfs ineens ín leuk nummer!

Chriz
Ondanks dat je goed zingt, vond ik dat er weinig leven in het nummer zat, helaas.

N@ncy
Verrassend nummer, past goed bij je. Alleen kijk je hier weer zo moeilijk bij, dat hoort erbij, maar ik blijf liever naar die lach kijken.

bertha531
Weer niets op aan te merken. Saai hoor.

3e optreden:
Han13
Weer ín nummer wat ik eigenlijk niks vind, maar doordat jij ít brengt vind ik ít ineens wel leuk. Ik vind ook dat je dit zoveel beter dan Michael Jackson zelf hebt gezongen!

Chriz
Nog lang geen Micheal Jackson, maar jouw optreden was toch wel heel erg goed.

N@ncy
Ik heb je beter gehoord, het was niet slecht, maar gewoontjes.

bertha531
Wel iets op aan te merken, je minste optreden van de avond en het orgineel van Michael Jackson is niet te overtreffen he.