IdolsWeb-Jury beoordeelt de deelnemers uit aflevering 2

Carien

Han13:
Op zich vind ik je stem niet zo verkeerd klinken, maar je performance is echt waardeloos. Bovendien heb jij niet echt popster-uiterlijk. Sorry meiske, maar ik denk niet dat er iemand jouw poster aan de muur zou willen hebben.

N@ncy
Je ziet er niet echt uit als een idol, je stem kan nog beter, maar wat mij betreft goed genoeg om je in het theater eens terug te zien

Chriz:
Ik vind je meer iets voor een kerkkoor.

bertha531:
Ik vond je niet zo slecht als de idols-jury jouw vond, maar je stem is niet echt iets bijzonders.

Corina

Han13:
Voor zo’n grote fan van Madonna, vind ik de keuze voor Christina wel wat vreemd. Maar goed, als je ‘come on over’ op deze manier zingt voor je vriendje, denk ik niet dat hij langs zal komen!

N@ncy:
Madonna, shakira, het is een mengelmoes van vanalles, maar niets van jezelf. Je kunt beter mee doen met een playbackshow.

Chriz
Je ogen zijn mooi en ik vond je eigenlijk helemaal niet slecht zingen. Je had van mij door gemogen.

bertha531:
Jij was niet heel slecht, maar ik vond je er op 1 of andere manier eng uit zien.

Marge

Han13:
Je kunt merken dat je de tekst zelf verzonnen hebt, want ’t klinkt echt nergens naar. Bovendien kun je werkelijk niet zingen, dus ‘what were you thinking?’ toen je je inschreef voor deze auditie?

N@ncy:
Aan een goed liedje, moet je nooit gaan sleutelen. Leuk geprobeerd met een eigen tekst, maar veel te slaapverwekkend.

Chriz:
Zang matig, dus je denkt ik ga maar teksten schrijven? Nou, misschien mag je wat schrijven voor Gordon en Replay, die kunnen wel wat met zulke slechte teksten.

bertha531:
Verschrikkelijk! Ik hoop niet snel weer zoiets aan te hoeven horen!

Ron

Han13:
Je hebt ’n mooie stem en je performance was wel oké. Maar je bent vooral erg plezierig om naar te kijken, dus jouw ‘friend’ zou ik wel willen zijn! 

N@ncy:
Wacht, nog even het kwijl van mijn mond afvegen. Wat een toppertje. Je zang is al goed, maar je uitstraling nog veel beter!

Chriz:
Heel goed, alleen vond ik het wat te beperkt. De hoge noten (die niet eens zo hoog waren) in het liedje haalde je niet.

bertha531:
Best wel knap al die salto's, ik probeer het ook wel eens maar ik kom niet verder dan een kwart-salto. Maar daarom hoef je nog niet naar de volgende ronde.

Louis

Han13:
Doe jij serieus mee aan Idols? Ik geloof er echt niks van. Ik denk dat je de volgende keer beter mee kunt doen aan de Travestieten-show. Daar zal je Cher-act misschien wat meer aanslaan dan hier.

N@ncy:
Ga jij gauw terug naar je tupperwareparty om daar lekker verder te keuvelen.

Chriz:
Toen ik je 'Cher' hoorde nadoen, dacht ik van: 'Goh, net een manwijf.' en dat klopte wel.

bertha531:
10x niets!

Marieke

Han13:
Je hebt ’n prettige stem om naar te luisteren, maar ik vind dat er nog veel aan verbeterd kan worden. Wat zanglessen en een betere performance zullen wonderen doen denk ik!

N@ncy:
Je ziet er spontaan en leuk uit, maar je zangkwaliteit mag nog aan geschaafd worden. Dus op naar die zangleraar en laat in het theater maar eens zien wat je geleerd hebt.

Chriz:
Uitstraling was echt helemaal top, ik denk dat als je gaandeweg veel leert, je heel veer kunt komen. Je durft nog niet zoveel met je stem.

bertha531:
Ook geen bijzonder stem, maar op een of andere manier vond ik het toch prachtig! Mijn favoriet na Alice uit de eerste aflevering.

Jack

Han13:
Jack, m’n jongen, leer eerst ’ns fatsoenlijk Engels, want zonder goede uitspraak red je ’t natuurlijk nooit! En met goede uitspraak trouwens ook niet, want je zang en performance lijkt echt nergens op. Ik zou zeggen: toedeledoki!

N@ncy:
Je zingt er over maar zelf heb je ze absoluut niet, die great balls of fire.

Chriz:
Je dansjes waren eeuhmm nogal apart.

bertha531:
Ik vond het greet! Maar niet meer terugkomen.

Joyce

Han13:
Je moeder had al niet zoveel vertrouwen in je en dat blijkt totaal gerechtvaardigd. Met ’n nummer van ‘Linda, Roos en Jessica’ kan ’t ook eigenlijk niet goed gaan.

N@ncy:
Te onzeker, te onervaren, te zacht, te vals, te helemaal niks.

Chriz:
Ja, een inkoppertje natuurlijk deze: Je wou alles of niets en je krijgt niets.

bertha531:
Zo'n 'meedoen is belangrijker dan winnen' instelling hou ik niet zo van.

JK

Han13:
‘Dress to impress’ heb jij in ieder geval goed begrepen. Ik ben alleen niet echt kapot van je zang. Ik vind ’t erg geforceerd klinken en wat mij betreft zien we je daarom niet terug in de volgende ronde.

N@ncy:
Je bent een opvallende verschijning. Nog steeds heb ik het idee dat je net als vorig jaar voor de show gaat in plaats van voor de zang. Ook dit jaar kun je me niet overtuigen.

Chriz:
Cool kapsel en qua uiterlijk veel beter dan vorig jaar. Daardoor ben je ook door. Ook al zong je zuiver, het was niet echt een apart geluid.

bertha531:
Weer zo'n vervelende 13 in een dozijn-stem, wat mij betreft niet door. Probeer het eens met groen haar.

Milan

Han13:
Zoals jij ’t brengt, gelooft dus echt niemand dat ‘heaven a place on earth’ is. ’t blijkt maar weer ‘ns dat zo’n typisch vrouwennummer beter niet door ’n man gezongen kan worden. En al helemaal niet door ’n man die zich niet eens ’n groot genoeg shirt kan veroorloven.

N@ncy:
Als je nou met een stoere meatlof act was aangekomen, had ik nog kunnen lachen.

Chriz:
De auditie voor 'Bassie 2003' is hier niet hoor. Waarom epileer je je wenkbrauwen ennuh het is dress to impress ,niet perss en undress (je buik in een t-shirtje persen en hem er vervolgens onder vandaan laten komen), de eerste kandidaat die zich in 2 landen voor lul laat zetten, moet ik ook nog over je zangtalent beginnen?

bertha531:
Je bent door... naar Servië.

Boris

Han13:
Ja, heerlijk! Je zit zo lekker in ’t nummer, hebt ’n mooie stem en ziet er bovendien ook nog ‘ns niet verkeerd uit. Ik ben benieuwd wat je ons zal gaan brengen in ’t theater!

N@ncy:
Je zang is prima en je uitstraling zit ook wel goed, alleen lijk je een wat ongeïnteresseerde houding te hebben nadat je klaar was met je auditie.

Chriz:
Het was helemaal goed op 1 dingetje na, zo'n truitje maakt je misschien bij de vrouwtjes populair, maar mannelijke fans zul je zo nooit trekken. Het Backstreet Boys-effect zal ik maar zeggen.

bertha531:
Klonk heel aardig. Terecht door naar de volgende ronde.

Sacha

Han13:
Je zegt dat je jezelf van te voren op ’n bandje hebt opgenomen en dat ’t toen wel aardig klonk. Dan is er toch echt iets ernstigs mis is met je casetterecorder. Ik denk dat jij nog ’n beetje te jong bent (ben jij überhaupt wel 15?) om ’n liedje als ‘like a virgin’ goed en overtuigend te kunnen brengen.

N@ncy:
Het spat er echt af….NOT…..ga eens thuis kijken hoe madonna dit liedje zong, daar kun jij nog heel wat van leren.

Chriz:
'Kindersongfestival' hier linksaf, de hele tijd rechtdoor en dan tweede straat links. Wat sta je eigenlijk voor Engels op je rapport?

bertha531:
Je had op je hoogtepunt, toen je 6 was en in de schouwburg optrad, direct moeten stoppen.

Nikki

Han13:
Ja, erg jammer van al dat geld dat je moeder in die zanglessen van je heeft gestoken. ’t heeft namelijk niet echt ’n verbetering in je zang bewerkstelligt.

N@ncy:
Luister nou eens niet naar je moeder! Dat had je ook deze keer een hoop tranen bespaard.

Chriz:
Nikki wil het zo graag, maar mama nog net ietsies meer. Laat je niet zo pushen, joh. Elke jaar voor lul staan is ook niet alles en ook al ben je geen top, je bent best wel goed hoor!'

bertha531:
Ik vond het best aardig klinken, maar ik had ook het idee dat je moeder het liever wilde dan jij. Volgend jaar niet meedoen als je geen zin hebt!

Robin

Han13:
Je gebaren tijdens ’t zingen stoorden mij dus wel heel erg. Gelukkig maakt je zang en vooral je uiterlijk veel goed, dus op naar ’t theater!

N@ncy:
Jim, pack you´re bags! Zorg alleen dat je de volgende keer geen dirigentje meer speelt want dat was echt heel erg irritant.

Chriz:
Jammer van die hand, het leidde mij wel af, maar na nog een keer luisteren en kijken vond ik dat het qua stem en uiterlijk goed zit.

bertha531:
Ik snap echt niet dat jij door mag naar de volgende ronde! En jij kunt niet eens salto's maken!

Claudia

Han13:
Wat dacht je toen je je weer opgaf? Ik ben nog niet genoeg vernederd vorig jaar en ik probeer ’t gewoon weer? Nou sorry hoor meis, maar je moet wel ’n beetje reëel blijven: jij zal nooit een idool kunnen worden, want je stem schiet echt ernstig tekort en je hebt geen uitstraling. Geef je a.u.b. volgend jaar niet meer op!

N@ncy:
Ik weet niet hoe groot die plank is die bij jou voor je hoofd zit, het wil in ieder geval niet doordringen: guus ga naar huus!!!!!

Chriz:
Die ogen zijn zo emotieloos, dat het wel weer mooi is. Helaas hoor je alleen wat je wilt horen. Volgend jaar afgang 3

bertha531:
Volgend jaar gewoon weer meedoen, dan zing je weer vreselijk en dan wordt je weer afgewezen. Leuk!  ::ok::

Mark

Han13:
Je zou toch zeggen dat je iets te verbergen hebt met zo’n zonnebril op….en volgens mij is dat je zangtalent, want dat heb je zo goed verborgen gehouden dat ik ‘t niet heb kunnen ontdekken. Maar wel bedankt voor je optreden, want ik heb weer ‘ns heerlijk kunnen lachen!

N@ncy:
 ….sorry ik ben nog steeds bij aan het komen van het lachen….

Chriz:
Ik heb elke keer weer teruggespoeld en heb het wel 5x gezien. Na Martin vorig jaar niet meer zo gelachen. Wat me opviel is dat (volgens mij) de uitspraak helemaal goed is. Een mooie stunt.

bertha531:
Verreweg de beste performance tot nu toe! Heel lastig nummer om na te doen, maar het is je nog ontzettend goed gelukt. En dat hoofd dat nog even omhoog gaat als een haan die gaat kraaien aan het eind. Fabelachtig!
Van mij had je door gemogen naar de volgende ronde, al was het maar om nog eens zo'n optreden te mogen zien. ::ok::