Artikel

RaffaŽla wacht een moordend schema.

Van: ZijOnline.nl, 13 maart 2006
RaffaŽla wacht de komende weken een moordend werkschema. Vanochtend zit de Idols-winnares in Hilversum bij haar nieuwe management van The Entertainment Group om haar toekomst te bespreken. Vrijdag of zaterdag ligt de single Right here, right now -nu al op internet te downloaden- in de winkel

"Haar complete album volgt binnen drie weken daarna,'' zegt Frank Wisse, directeur van het managementbureau waar vijf mensen zich - deels - gaan bezighouden met de carriŤre van het nieuwe pop-idool. Bij platenmaatschappij Sony/BMG is eenzelfde aantal mensen voor haar vrijgemaakt.

Vandaag staan ook een bespreking met de platenmaatschappij, een overleg over styling en visagie en het maken van persfoto's voor onder meer de hoes van de single op het programma. Morgen meldt RaffaŽla zich in de studio van producers Eric van Tijn en Jochem Fluitsma in Amsterdam. Daar praat ze behalve met de twee producers van haar komende plaat ook met Henkjan Smits, die al een selectie van liedjes klaar heeft. "Daaruit kiezen we,'' aldus Wisse.

"Welke kant RaffaŽla op gaat? Wat ons betreft komen er behalve Engelse liedjes ook Nederlandse stukken op de plaat. En mij lijkt een duet met Floortje geweldig.'' Met de verliezend finaliste wil Wisse ook graag werken. Sony/BMG heeft drie maanden om de optie op Floortje te verzilveren.

RaffaŽla moet in een kleine drie weken haar plaat in z'n geheel opnemen. Wisse: We moeten het ijzer smeden als het heet is. Idols leeft nu ongelooflijk en daarop moeten we inspelen.'' En tussen alle opnamesessies door zal de Idols-winnares talloze tv-, radio- en kranteninterviews doen. "